Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Ma zaklatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ma zaklatott valaki az utcán. Hogy tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés

Hát ma reggel történt velem egy kis baleset!Álltam a buszmegálloba és vártam a buszt csak én voltam ott utána jött egy pasi aki olyan 20-21 éves lehetett!És sündörgöt a hátam mögött nem tudtam mire vélni és mikor megérkezett a busz ö fogta magát és elment nem tudtam mit csinálhatott utána nyúltam hátra a nadrágomhoz és láttam h szabályszerűen ráverte a nadrágomra a nemiszervét!!Mit tudok tenni ilyenkor?Egyáltalán h dolgozam fel ezt az egészet nagyon rossz!Sirok egész nap!Menjek a rendőrségre vagy annak nincs értelme!Hogy már miket meg nem negdenek maguknak az emberek!!!!

18 éves lány

2009. márc. 12. 14:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Nehogy te sírj már egy elmebeteg ember hulyesége miatt, inkább neki kéne sírni az miatt, hogy mennyire idióta! Ne gondolj rá, tudom, hogy nagyon rossz érzés! amikor nekem 5.-es koromban megfogta a fenekem egy nagyobb fiú a suliban akkor én is totál ki voltam készulve, és el is mentem a suliból, de mára már rájottem, hogy nem kellett volna torodnom vele! Szóval gyorsan tedd túl magad rajta és fogd fel úgy, hogy egy elmebeteg viccelt meg téged!
2009. márc. 12. 15:40
 22/26 anonim ***** válasza:
65%
Azért érdemes lenne bejelenteni a rendőrségen. Tudom, hogy a Te eseteden már nem változtat, de hátha kiküldenek néha 1-2 járőrt. Többnyire az ilyen beteg emberek ugyan azon a helyen többször is felbukkannak.
2009. márc. 12. 16:32
 23/26 anonim ***** válasza:
45%
Engem majdnem megerőszakoltak, (nehezen sikerült elmenekülnöm) de egy ilyen lespriccelős dolog után káromkodnék egyet, majd hazamenve jót röhögnék az egészen, 3X kimosnám a gatyám. Ennyi. Az se biztos hogy mit spriccelt oda. Lehet kiba..szásból valami fehér cuccot, hogy ijedjen meg tőle. Nem hiszem, hogy úgy verte a fa.szát, hogy a leányzó észre sem vette. De ha még is, szar egy eset, de nem lesz tőle semmi baja senkinek. Bocs nekem ez a vélemény, én ettől szörnyűbbet is átvészeltem, mégsem járok agytúrkászhoz.
2009. márc. 12. 17:33
 24/26 anonim ***** válasza:
57%
ő egy fiatal érzékenyen lány,lehet hogy még szűz is,az olyat persze nem csodálom hogy nem készül ki egy kis ilyen anyagtól akinek már sok hapsija volt,és több százszor is találkozott már vele igencsak testközelből:)
2009. márc. 12. 17:46
 25/26 anonim válasza:
51%
nos.énis javaslom hogy valamien kéziszerszámot migyél magaddal.de ne boxert meg egyéb illegális dolgot.10.000FT-ért vettem a sokkolót bizony 2.jára kellett használnom.de mire észbekaptak már a földön voltak...
2009. márc. 13. 20:50
 26/26 anonim ***** válasza:
Én jól leégettem volna nyilvánosan és hívattam volna a rendőröket is
2010. júl. 5. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!