Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Ma zaklatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ma zaklatott valaki az utcán. Hogy tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés

Hát ma reggel történt velem egy kis baleset!Álltam a buszmegálloba és vártam a buszt csak én voltam ott utána jött egy pasi aki olyan 20-21 éves lehetett!És sündörgöt a hátam mögött nem tudtam mire vélni és mikor megérkezett a busz ö fogta magát és elment nem tudtam mit csinálhatott utána nyúltam hátra a nadrágomhoz és láttam h szabályszerűen ráverte a nadrágomra a nemiszervét!!Mit tudok tenni ilyenkor?Egyáltalán h dolgozam fel ezt az egészet nagyon rossz!Sirok egész nap!Menjek a rendőrségre vagy annak nincs értelme!Hogy már miket meg nem negdenek maguknak az emberek!!!!

18 éves lány

2009. márc. 12. 14:10
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Úristen!!! Ez egy őrült lehetett, és rád is élvezett vagy csak "kínlódott" a hátad mögött? Sztem ne menj rendőrségre, és máskor jobban nézd meg ki van a hátad mögött! Mik vannak..
2009. márc. 12. 14:12
 2/26 A kérdező kommentje:
rám is élvezet mert a nadrágom tiszta olan volt!!
2009. márc. 12. 14:13
 3/26 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos semmit nem tudsz tenni. Valahogy próbáld meg túltenni magad rajta, ha más nem megy pszichológussal, de remélem nem kerül erre sor. Nagyon sajnállok, el sem tudom képzelni milyen borzasztó rossz lehet neked :(((
2009. márc. 12. 14:15
 4/26 A kérdező kommentje:
Mindig a hátam mögött volt és mikor én jobbra fordultam vagy balra akkor hirtelen ö is fordult de nem ilyen egyszrű volt am csak ezt nem lehet leírni:(
2009. márc. 12. 14:15
 5/26 anonim ***** válasza:
89%
uhhhh...ez nagyon durva!! sajnálom :( nem normális, aki ilyet csinál!! szegény te... :( de hogy mást is írjak, rendőrségre szerintem nincs értelme menni, nem valószínű, hogy megtalálnák, de máskor figyelj nagyon az ilyen gyanús pasikra! egyszer velem is történt hasonló, 4-6os villamoson alig volt utas és egy pasi velem szemben ült, először csak feltűnően bámult,de utána elkezdett önkielégíteni... leszálltam a következő megállónál és megvártam a következő villamost... 18/l
2009. márc. 12. 14:16
 6/26 A kérdező kommentje:
Juj hát az is durva!!
2009. márc. 12. 14:17
 7/26 anonim ***** válasza:
41%
Hát ez...vicces :P ! Nem is vetted észre, hogy mit csinál? Sajnos nem tudsz a rendőrségre menni, mert felesleges, Te magad sem tudod hogy néz ki pontosan akkor mit tehet egy rendőr? legközelebb ne engedj magadhoz közel senkit aki idegen.
2009. márc. 12. 14:17
 8/26 anonim ***** válasza:
60%

Bizti nagyon szép csaj vagy. (: és ezért történt meg.:D

Ha nem látta senki akk nem ciki.

Emiatt nem kell kiborulni nem erőszakolt meg hála az égnek.

Máskor próbálj olyan helyre állni ahol belátod a megálló környékét.

Nem árt az se ha vkihez közelebb álsz 1 picit.

2009. márc. 12. 14:18
 9/26 A kérdező kommentje:

14:17 es egyáltalán nem vicces nem tudom ha veled történt volna te h reagálsz rá bár akkor én is kiröhögtelek voln jó lett volna?

14:18-as köszönöm szépen igan szép csaj wok vagyis annak tartom magam (nem nagyképűség)De ez van:'(:'(

2009. márc. 12. 14:20
 10/26 anonim ***** válasza:
58%
Igen valószínűleg szakadtam volna Veled együtt :D ! Bocs csak nem tudom elképzelni hogyan nem vetted észre :D? Amugy nem kell annyira rosszul érezned magadat, nem látta senki, nem erőszakolt meg, ha legközelebb ilyent látsz rúgd jól fenékbe! :)
2009. márc. 12. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!