Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ma zaklatott valaki az utcán. Hogy tegyem magam túl rajta?
Hát ma reggel történt velem egy kis baleset!Álltam a buszmegálloba és vártam a buszt csak én voltam ott utána jött egy pasi aki olyan 20-21 éves lehetett!És sündörgöt a hátam mögött nem tudtam mire vélni és mikor megérkezett a busz ö fogta magát és elment nem tudtam mit csinálhatott utána nyúltam hátra a nadrágomhoz és láttam h szabályszerűen ráverte a nadrágomra a nemiszervét!!Mit tudok tenni ilyenkor?Egyáltalán h dolgozam fel ezt az egészet nagyon rossz!Sirok egész nap!Menjek a rendőrségre vagy annak nincs értelme!Hogy már miket meg nem negdenek maguknak az emberek!!!!
18 éves lány
Ó drágám, miért nem mentél el onnan rögtön amikor észrevetted, hogy ott sündörög?
Sajnálom, hogy ez történt veled, szerezz be egy gázspray-t vagy boxert, esetleg mindkettőt. Én már ki sem megyek ezek nélkül az utcára. :(
Szia!
Velem 22 évesen történt hasonló, az otthonomtól kb 30 m-re utolért egy fiatalember, aki a munkahelyemtől követett, este 10kor, és megkért, hogy verjem ki. Azt hittem viccel, jót nevettem, aztán mikor megragadta a karom, elküldtem a búsba, kiszabadítottam magam és mentem tovább, egyszercsak lespriccelte a lábam!
Szégyen, nem szégyen, én elmondtam a szüleimnek, másnap bementem a rendőrségre. Vicces, mert konkrétan nem csinálnak semmit, és tudták, ki az elkövető. Amíg csak egy nővel beszéltem, okés volt, de behívott valami nyomozót, aki szabályosan viccet csinált az egészből. Felvették az adataimat, de a faszi rábeszélt, hogy ne tegyek hivatalos feljelentést, mert úgyis tudják, ki a pasi, és pszihésen zavart, csak intézetbe zárnák. Én hülye belementem, meg már nagyon elegem lett az egészből.
De azt tudnod kell, hogy akármit mondanak, igenis lehet feljelentést tenni, és ki kell vizsgálni az ügyet.
Én mindig arra gondolok, hogy túltettem magam rajta, de mi van, ha ugyanezt megcsinálja egy 10 éves kislánnyal?
Ha most történne, lefújnám gázspray-el, és ott helyben kihívnám a rendőrséget.
Sajnálom, hogy ez történt veled, teljesen sajnos nem lehet feldolgozni. Mondd el a szüleidnek, jó barátaidnak, az segít. És tarts magadnál egykezes bicskát vagy gázsprayt.
A kérdező kommentje:
14:17 es egyáltalán nem vicces nem tudom ha veled történt volna te h reagálsz rá bár akkor én is kiröhögtelek voln jó lett volna?
Kedves lány ezt írtad egy válaszolónak amit fent bemásoltam. "bár akkor én is kiröhögtelek volna" Nem mondod komolyan? te is röhögtél volna? akkor meg ne háborodj fel, ha valaki nem úgy reagál ahogy te elvárnád...
Úristen..:S:(
A röhögős dologra: Lehet hogy így viccesnek tűnik néhány embernek, de sok oylan dolog van ami hallásra lehet hogy vicces, de ha veled történne másképp hatna rád...:)
(Nem kötözködésképp mondom:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!