Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Ma zaklatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ma zaklatott valaki az utcán. Hogy tegyem magam túl rajta?

Figyelt kérdés

Hát ma reggel történt velem egy kis baleset!Álltam a buszmegálloba és vártam a buszt csak én voltam ott utána jött egy pasi aki olyan 20-21 éves lehetett!És sündörgöt a hátam mögött nem tudtam mire vélni és mikor megérkezett a busz ö fogta magát és elment nem tudtam mit csinálhatott utána nyúltam hátra a nadrágomhoz és láttam h szabályszerűen ráverte a nadrágomra a nemiszervét!!Mit tudok tenni ilyenkor?Egyáltalán h dolgozam fel ezt az egészet nagyon rossz!Sirok egész nap!Menjek a rendőrségre vagy annak nincs értelme!Hogy már miket meg nem negdenek maguknak az emberek!!!!

18 éves lány

2009. márc. 12. 14:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%

Ó drágám, miért nem mentél el onnan rögtön amikor észrevetted, hogy ott sündörög?

Sajnálom, hogy ez történt veled, szerezz be egy gázspray-t vagy boxert, esetleg mindkettőt. Én már ki sem megyek ezek nélkül az utcára. :(

2009. márc. 12. 14:31
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Velem 22 évesen történt hasonló, az otthonomtól kb 30 m-re utolért egy fiatalember, aki a munkahelyemtől követett, este 10kor, és megkért, hogy verjem ki. Azt hittem viccel, jót nevettem, aztán mikor megragadta a karom, elküldtem a búsba, kiszabadítottam magam és mentem tovább, egyszercsak lespriccelte a lábam!

Szégyen, nem szégyen, én elmondtam a szüleimnek, másnap bementem a rendőrségre. Vicces, mert konkrétan nem csinálnak semmit, és tudták, ki az elkövető. Amíg csak egy nővel beszéltem, okés volt, de behívott valami nyomozót, aki szabályosan viccet csinált az egészből. Felvették az adataimat, de a faszi rábeszélt, hogy ne tegyek hivatalos feljelentést, mert úgyis tudják, ki a pasi, és pszihésen zavart, csak intézetbe zárnák. Én hülye belementem, meg már nagyon elegem lett az egészből.

De azt tudnod kell, hogy akármit mondanak, igenis lehet feljelentést tenni, és ki kell vizsgálni az ügyet.

Én mindig arra gondolok, hogy túltettem magam rajta, de mi van, ha ugyanezt megcsinálja egy 10 éves kislánnyal?

Ha most történne, lefújnám gázspray-el, és ott helyben kihívnám a rendőrséget.

Sajnálom, hogy ez történt veled, teljesen sajnos nem lehet feldolgozni. Mondd el a szüleidnek, jó barátaidnak, az segít. És tarts magadnál egykezes bicskát vagy gázsprayt.

2009. márc. 12. 14:41
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
Én jártam már ettől rosszabbul is. De fel a fejjel. Ha valaki hozzám közel jön a megállóban vagy bárhol arrébb állok, mert nem szeretem ha közel jön hozzám egy idegen. Én most pár napig egy ismerősömmel ott ólálkodnék egész nap a buszmegálló környékén, ha meglátnám hívnék pár férfi barátot, be a kocsiba, ki egy pusztára és jól helyben hagyni, le csupaszra, de jó messzire vinni, hogy még haza se találjon könnyen. De pár nap és feldolgozod, nem lett komolyabb baj, máskor figyelj, mert nem könnyű úgy valakit le..., hogy nem veszi észre. Még fiatal vagy, sajnos ettől rosszabb dolgok is történnek veled majd az életbe. Én márcsak sajnos tudom...
2009. márc. 12. 14:41
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Mindenki írja, hogy tarts magadnál ezt-azt. Max gázsprayt vagy hangos risztó kütyüt, mert a boxert meg a kisbicskát hamar kiveszik egy fiatal lány kezéből és fordítva sül el a dolog.
2009. márc. 12. 14:45
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
Sajnos nem tehetsz semmit az ilyen állatok ellen :( Tavaly "botlottam" bele egy ilyen baromba. De nekem idáig nem fajult a helyzet. Erdőben sétáltam a kutyámmal, nekem szerencsém volt, pont lent volt egy jó pár főből álló férfi banda szalonnát sütögetni. Ők zavarták el, majdnem megis verték a fickót. Nem mondom, hogy megijedtem, de kellemetlen érzés volt. Azóta a paprika spray mindig ott lapul a zsebemben, szerencsére használnom még nem kellett. Érdemes lenne beszerezned egyet, ez legális, és ne félj használni.
2009. márc. 12. 14:49
 16/26 anonim ***** válasza:
50%
Nem mellesleg ha 8napon túl gyógyuló sérülést követsz el ellene, akkor feljelenthet és Te húzod a rövidebbet, testi sértés miatt, mert ha nincs szemtanu, akkor aztmondja nem csinált semmit, de neki van bizonyítéka, hogy eltörted boxerral a kezét. Szóval ezek hülye ötletek. Inkább ha mögéd áll valaki, menj odébb vagy mászkálj fel alá.
2009. márc. 12. 14:52
 17/26 anonim ***** válasza:
46%

A kérdező kommentje:

14:17 es egyáltalán nem vicces nem tudom ha veled történt volna te h reagálsz rá bár akkor én is kiröhögtelek voln jó lett volna?

Kedves lány ezt írtad egy válaszolónak amit fent bemásoltam. "bár akkor én is kiröhögtelek volna" Nem mondod komolyan? te is röhögtél volna? akkor meg ne háborodj fel, ha valaki nem úgy reagál ahogy te elvárnád...

2009. márc. 12. 15:06
 18/26 anonim ***** válasza:
72%

Úristen..:S:(

A röhögős dologra: Lehet hogy így viccesnek tűnik néhány embernek, de sok oylan dolog van ami hallásra lehet hogy vicces, de ha veled történne másképp hatna rád...:)

(Nem kötözködésképp mondom:))

2009. márc. 12. 15:24
 19/26 anonim ***** válasza:
71%
Én valamelyik nap egy vak férfinak segítettem és borzalmas dolgokat mondott nekem nagyon megijedtem... nálam lassan mindennapos hogy valami történik velem vagy kiakarnak rabolni vagy beszólnak követnek ez rettenetes h nem mehetek nyugodtan az utcán...:(
2009. márc. 12. 15:30
 20/26 anonim ***** válasza:
72%
14:24-es válaszoló el se tudod képzelni hogy egy nőnek ez milyen megrázó borzalmas és fogalmad sincs milyen ha eszedbejut és rosszul leszel undorodsz az egésztől de nem tudod kiverni a fejedből hihetetlen bunkó vagy. és könnyű mondani h rúgd meg meg nem ciki ha nem látták de attól még benned van és nem mindenki tud gondolkozni a rémülettől. nagyon sajnállak:(
2009. márc. 12. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!