Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol talalok ilyen ferfit, hogy nem futottam ossze eggyel se?
Figyelt kérdés
19 vagyok es tenyleg nincsenek nagy elvarasaim, ket dolog fontos, hogy az illetonek legyen esze es megtudjon nevettetni. Ha a ketto egyutt van, tehat erdekes dolgokat mond, humorral vegyitve, az szinte biztos, hogy celba er nalam. Sajnos azonban ilyennel meg nem talalkoztam. Van itt ilyen lany akinek szinten ez a fontos es esetleg talalt is ilyen part? Hogy jottetek ossze? Fiuk, ismertek ilyet, esetleg magatokrol eltudjatok mondani ezt a 2 tulajdonsagot?2011. máj. 15. 12:15
31/36 A kérdező kommentje:
Nem kell koszi, felek nehogy rosszat almodjak... Ne haragudj amit muvelsz, az nalam az ostoba kategoria, lehet, hogy rosszak a tapasztalataid, de en spec. imadok elni es nem szeretem az onsajnalo embereket, mert egy ido utan roppant faraszto. A kerdes kulonben sem erre iranyult. Koszonom a valaszokat mindenkinek es hogy valaszolatatok az alkerdeskre is! :)
2011. máj. 15. 14:35
32/36 anonim válasza:
Abszolút egyetértek a kérdezővel, az a ronda, aki nem mos fogat, koszos,nem fürdik, zsíros a haja, férfi létére hosszú a körme é koszos és még sorolhatnám. Na az ronda, de akinek a füle eláll,vagy csálé a foga, arról senki sem tehet. Az én fogam is csúnya, sőt én még telt is vagyok nő létemre. ÉS?? Ápolt, okos nő vagyok, akinek humora is van és sosem mondta még senki, hogy értéktelen ember lennék, és én sem érzem annak magam.
33/36 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso, vegre valaki, orulok, hogy jol erzed magad, ettol valsz teljes emberre nem attol ha kifogastalan az arcod, vagy a tested. :)
2011. máj. 15. 14:43
34/36 anonim válasza:
Én is így gondolom :) Sosem volt gond a pártalálás :) Még alkalmik is jelentkeztek volna,pedig azért az ilyen menőgyerekek sokkal inkább vadásznak jó alkatú lányokra. Annyi a lényege, hogy ha szépnek látod magad, akkor más is szépnek lát :)
Amúgy orvos leszel kérdező,vagy boncmesternek tanulsz?
35/36 A kérdező kommentje:
Semelyik csak rakkutato vagy gyogyszertari minosegbiztosito, meg nem dontottem. :) Miert, esetleg van benne erdekeltseged? Minden erdekel, mert az igazat megvallva kicsit felek tole.
2011. máj. 15. 14:50
36/36 anonim válasza:
A rákkutatás szép munka:) Miért nem jelentkezel az orvosira, vagy diplomás ápolónak? Ha szereted az embereket, és ilyen objektív vagy, méghozzá értelmes, szerintem jó szakember lenne belőled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!