Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol talalok ilyen ferfit, hogy nem futottam ossze eggyel se?
Figyelt kérdés
19 vagyok es tenyleg nincsenek nagy elvarasaim, ket dolog fontos, hogy az illetonek legyen esze es megtudjon nevettetni. Ha a ketto egyutt van, tehat erdekes dolgokat mond, humorral vegyitve, az szinte biztos, hogy celba er nalam. Sajnos azonban ilyennel meg nem talalkoztam. Van itt ilyen lany akinek szinten ez a fontos es esetleg talalt is ilyen part? Hogy jottetek ossze? Fiuk, ismertek ilyet, esetleg magatokrol eltudjatok mondani ezt a 2 tulajdonsagot?2011. máj. 15. 12:15
21/36 anonim válasza:
Ne vedd magadra kérdező, minden kérdéshez beírja ezt, rám nézve is marhára sértő, mert én sem vagyok ilyen, sem anyukám, sem a családom, sem pedig bármely ismerősöm, mégis minden nőről beszél, rád nézve pedig duplán sértő, mert ennek ugyanúgy mint a másik kérdésnél: Semmi köze a kérdésedhez.
22/36 anonim válasza:
Csak egyszerűen nem találkoztam még olyan lánnyal, akinek ne lett volna kizáró ok, ha a férfi csúnya. Rengetegen mondják, h nem számít a külső, de eddig mindig kiderült, h nekik se kell ronda pasi.
23/36 anonim válasza:
Nehezen ismerkedek új emberekkel, nagyon feszült vagyok és alig hagyja el egy-egy szó a számat. Ismerősökkel már nyitottabb vagyok, de néha akkro is kell pár sör, hogy oldódjak.
24/36 anonim válasza:
Egyébként én is meg tudok őrülni tőle, hogy mindent bevetek és akkor egyszavas választ kapok. Viszont volt egy olyan hapsi, aki odajött, megkérdezte a nevem, azt mondta örülne, ha udvarolhatna (esküszöm már ezzel megmosolyogtatott, hihetetlen volt) utána elkérte a számom és végig poénkodott,majd közölte, hogy imád velem lenni, mert olyasmi vagyok, mint ő és veszem a poént meg alkotom is :D Na ilyen férfiből kellene több millió :D
Mondjuk ő egy tapasztalt ember volt,na de attól még a bátorság az bátorság :)
25/36 A kérdező kommentje:
Ezt megint nem ertem, mert komolyan van olyan lany, aki azt mondja, hogy "ne udvarolj, mert ronda vagy"? En ilyet nem ismerek. Ami mar mas tema, hogy van akihez vonzodik valaki, van akihez nem. Amiatt senki nem hibaztathato, vagy kerdore vonhato. En vonzodtam mar olyanhoz aki masoknak nem tetszett es engem abszolut nem erdekelt.
2011. máj. 15. 14:06
26/36 anonim válasza:
Igen, van aki azt mondja, bár a többség nem vallja be, de olyankor is könnyen rá lehet jönni. Persze, van aki ehhez vonzódik, van aki ahhoz, de attól még azzal fogsz összejönni, akihez vonzódsz + van olyan, aki annyira csúnya, h senki se vonzódik hozzá (pl. én).
27/36 A kérdező kommentje:
Konnyen ra lehet jonni? Na ez az, hogy a kissebbsegi komplexusod miatt bele kepzelsz olyasvalamit, ami nincs is ott. Lehet, hogy nem vonzodik hozzad, megesik, de mint irtam amiatt nem hibaztathato. Egyebkent erdekes kerdes, hogy kit nevezunk csunyanak? Aki hanyag, nem torodik magaval, az nekem is csunya, mert belso tulajdnosagokat arul el. Akinek viszont nagyobb az orra az atlagnal vagy kicsit elall a fule az nem ronda, az egy kulso tulajdonsag, amivel egy okos ember egyutt tud elni es egy szereto ember pedig eltudja fogadni. Errol nehez nekem mast bemagyarazni, reven, hogy egeszsegugyis vagyok, boncolnom is kell majd, igy az emberi testet egesz mas oldalrol kozelitem meg.
2011. máj. 15. 14:14
28/36 anonim válasza:
Nemcsak beleképzelem, mert akitől megkérdeztem eddig, mindenki rondának tart. És nem azért, mert nem törődök magammal, egyszerűen ilyennek születtem. Belül értékesnek tartom magam, az átlagnál okosabb vagyok, van humorom, van érzékem a zenéhez, barátságos vagyok, de mindez senkit nem érdekel, amíg nem nézek ki normálisan.
29/36 A kérdező kommentje:
Konkretumot nem irtal megint, csak lokod ugyanazt. Hat akkor legyen meg az oromod, igen, ronda vagy, de legalabb igazad lett. Most igy jo?
2011. máj. 15. 14:25
30/36 anonim válasza:
Ha konkrétum kell, küldhetek képet, és akkor meglátod h ronda vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!