Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol talalok ilyen ferfit, hogy nem futottam ossze eggyel se?
Hát a humoros az, hogy meg tud nevettetni ezen nincs mit magyarázni, az okos meg, hogy lehessen vele komolyabban is beszélgetni mondjuk a világ dolgairól
2011. máj. 15. 12:54
Első vagyok, előttem szólóval értek egyet :)
2011. máj. 15. 12:59
13/36 A kérdező kommentje:
En vitatkoznek, mert mondjuk ha valakinek a fejeben van egy favicc tar, az attol meg kozel se vicces. Van aki a fekete humor rabja es vannak a szoviccesek. Bar ha jol belegondolok, tenyleg nekem az a lenyeg, hogy engem megtudjon nevettetni, tehat mar kepbe is jon az "egy hullam hosszon" vagyunk dolog. Ezek szerint olyannal nem talalkoztam meg, akkor lehet, hogy nem vagyok defektes. :) Ez oromhir. Az okos pedig, hogy legyen nyitott, tag erdeklodesu es ez masoknak lehet fura, de en ide sorolom az eloitelektol mentes, empatikus embereket is, mert szamomra aki egyfolytaban "frocsog" a masikrol es negativ kepet allit ki rola, pedig nem is ismeri, az nekem mar nem lehet okos, mert nem rendelkezik sem eberismerettel, sem kello onismerettel.
Én ilyen vagyok, csak nem nézek ki vmi jól.
2011. máj. 15. 13:13
Én ilyen nő vagyok, és elég sok ilyen pasit ismerek :) Szerintem rossz helyen keresed őket.És ez még így önmagában kevés,akkor is kell legyen valami plusz benne, akár tudattalanul is, ami miatt őt szereted. Szinte csak ilyen ismerőseim vannak, egyetemisták, okosak, de vonzalmat nem érzek egyikük iránt sem. Viszont alapvetően csak olyan emberrel kötném össze az életem, aki megnevettet és okos.
2011. máj. 15. 13:22
Höh, én ilyen vagyok, bár a humoromat van, aki nem értékeli, mivelhogy elég abszurd :D Na meg egyéni, hozzá kell szokni, az tény. Viszont ha valakinek pont ez jön be, akkor imádni fog. Mondhatni okos is vagyok, szó szerint akármilyen témáról lehet velem beszélgetni :D Kész tökély. De szerintem ez azért nem annyira ritka dolog... vagy csak szerencsés körökben mozgok?
Ja, és van barátnőm :D Vicces volt, az első talin a lpl-es poénoktól kezdve az evolúción át az atomfizikáig mindenről beszélgettünk. Máglyára a randiszabályokkal!
2011. máj. 15. 13:25
17/36 A kérdező kommentje:
Akkor en tenyleg nagyon rossz korokben mozoghatok, mert komolyan nincs ilyen ismerosom. Hazudok, mert lany van, de fiu...mind citromba harapott es nem tud beszelni. Nekem ez annyira taszito, ne nekem kelljen mar folyton standupolni egy ferfi mellett.
Ha már standup, nézd meg akik a Showder klubban szerepelnek! Nagy részük nem egy Brad Pitt. Na ezért nem találsz ilyet!
2011. máj. 15. 13:37
19/36 A kérdező kommentje:
Ohh istenem, mar megint a kulsoseg, irtam, hogy nem erdekel. Ettol viszont fraszt kapok, mert ki vagy te ahhoz, hogy megitelj engem, hogy nekem mi az ertekrendem? (plane ugy, hogy meg melle is trafalsz) Mielott leirsz ilyet, mit gondolsz? Komolyan kerdezem, mert nem ertem.
Itt vagyok. Jó humorral, komoly dolgokról is tudok beszélni, meg érdekelnek. Igazából pedig mások szerint helyes vagyok, valóság alapja lehet van mert nem vagyok félős lányoknál, persze van, hogy megtorpanok.
De mondhatjuk úgy, hogy nem vagyok csúnya, mert senki sem az!
Ha gondolod dobhatsz privit, és tudunk erről beszélni, megpróbálok segíteni.
2011. máj. 15. 13:43
Kapcsolódó kérdések: