Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire beszélgettek szüleite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire beszélgettek szüleitekkel a nemi életetekről illetve magáról a párkapcsolatotokról, szexuális szokásaitokról?

Figyelt kérdés

Érdeklene az is, hogy apával, anyával vagy minkettővel beszélteek-e erről és, hogy férfi, vagy nő az író.

Én semennyire nem beszélem ezt meg, nem is beszéltem, mert sajnos nem olyan a kapcsolatom, pedíg néha jó lett volna.

Nálunk a szex az tabu téma. Nem tudom, hogy ez a mi esetünk gyakorinak számít?

2009. márc. 12. 13:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

egyetlen egyszer meséltem arról is, hogy tetszik valaki, de nem azért, mert kedvem volt hozzá, hanem muszáj volt elmondanom, hogy miért akarok külföldre utazni (ott lakott a fiú)

nem rossz a viszonyom a szüleimmel, de ez nem téma köztünk 18/l

2009. márc. 12. 14:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem anyukámmal nagyon jó a viszonyunk és mindent megbeszélünk egymással. Persze bizonyos határokon belül, de pl azt is el mertem mondani neki, hogy nem merem orálisan kielégíteni a barátomat, vagy olyat is megbeszéltünk, hogy mikor engedte apukámnak, hogy a szájába élvezzen.. Meg ilyenek:) Apukámmal egyáltalán nem beszélünk ilyen dolgokról, én örökké az ő "kicsi lánya" maradok... :)
2009. márc. 12. 14:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Hűha, azért ez az utolsó válasz nem semmi. Ti tényeg nagyon közvetlen viszonyban vagyotok anyuddal.
2009. márc. 12. 15:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Apukám nincs, de anyukámmal mindent megbeszélünk. Fel sem merülhet bennem olyan amit ne kérdeznék meg tőle és én is mindent elmesélek neki. Abszolút nem tabu téma nálunk a szex.
2009. márc. 12. 16:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Anyukámmal abszolut mindent megbeszélünk. . . apával nem annyira,de ő is tud a dolgaimról

egész"kicsi"korom óta úgy neveltek,h elmondhatok nekik bármit és el is merem mondani,1általán nincsenek tabuk.Nagyon sok ismerős ,barát irigyel,h ilyen nyitottak a szüleim.Pedig,sok keresztény család hires arról,h az ilyen témákat "fujj"-nak titulálja . . .

16/L

2009. aug. 25. 09:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!