Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek kidobnátok? :S
Kb... olyan pár napja történt h barátom átjött hozzánk már egy éve járunk és dvd-tünk meg állította a dvd-t és rám mászott hagytam neki egy ideig majd levette a felsőm totál le akart vetkőztetni... Aztán mondtam neki h elég. És nagyon ideges lett...és azóta nem akar velem beszélni át mentem ma hozzájuk és a gangon állt és épp hallottam h telefonált és azt mondta a telefonba a haverjának :
"Ohhh ma jó éjszakám lesz ( bnőm nevét ejtette ki) megdugom" Meglőktem az ajtót és kérdeztem zavarok? majd a telefonba haverja pont hallottam ..." már ott is van a (bnőm nevét mondta) na akkor lerakom jó szórakozást.... és ahogy lerakta elrohantam sírva majd utánam jött ... de úton össze futottam drága bnőmmel és gáz.. volt otthagytam őket..:S
én: 15L
barátom: 17F
barátnőm:16L
Normális válaszokat légyszíves köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!