Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek kidobnátok? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek kidobnátok? :S

Figyelt kérdés

Kb... olyan pár napja történt h barátom átjött hozzánk már egy éve járunk és dvd-tünk meg állította a dvd-t és rám mászott hagytam neki egy ideig majd levette a felsőm totál le akart vetkőztetni... Aztán mondtam neki h elég. És nagyon ideges lett...és azóta nem akar velem beszélni át mentem ma hozzájuk és a gangon állt és épp hallottam h telefonált és azt mondta a telefonba a haverjának :

"Ohhh ma jó éjszakám lesz ( bnőm nevét ejtette ki) megdugom" Meglőktem az ajtót és kérdeztem zavarok? majd a telefonba haverja pont hallottam ..." már ott is van a (bnőm nevét mondta) na akkor lerakom jó szórakozást.... és ahogy lerakta elrohantam sírva majd utánam jött ... de úton össze futottam drága bnőmmel és gáz.. volt otthagytam őket..:S

én: 15L

barátom: 17F

barátnőm:16L

Normális válaszokat légyszíves köszönöm szépen!

2011. máj. 13. 22:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ennyit a nagy barátnőkről... hagyd a fiút is és a barátnődet is. Ne foglalkozz velük, te okosabb és normálisabb fiút érdemelsz, aki megérti, ha nem akarsz vele lefeküdni és nem sz@rja le a fejed, ha ellent mondasz neki!!!!
2011. máj. 13. 22:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy ott hagynám a helyedben. Ha attól is ideges lett, mert te nem akartad azt a dolgot, akkor semmiképp sem érdemel meg téged. Sokkal jobbat is találsz, ne pocsékold ilyenre az időt. Persze, ha nagyon szereted, akkor beszélgethetsz vele erről, de gondolom csak magyarázkodni fog, vagy azt sem. 21/L
2011. máj. 13. 22:05
 3/11 anonim ***** válasza:
IGEN!
2011. máj. 13. 22:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkettőt felképelném, aztán otthagynám a fenébe... Fáj meg minden, de körülbelül csak ennyit érdemelnek. Sajnálom. :S
2011. máj. 13. 22:09
 5/11 A kérdező kommentje:
hát igen eléggé szomorú én soha nem csaltam volna meg és ha még vár 1-2 hónapot lefekdütem volna vele mert , már láttam h akarja de így...:S
2011. máj. 13. 22:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Gondolkozás nélkül!A barátnőd egy r*banc,a pasid meg csak a szexre hajt.Jobbat érdemelszé.
2011. máj. 13. 22:44
 7/11 anonim ***** válasza:
2011. máj. 13. 22:44
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a commenteket
2011. máj. 13. 22:50
 9/11 anonim ***** válasza:
49%

szegény :( senkinek nemkívánom ezt...:(

a barátnőd nem a barátnőd, a pasid pedig...1 éve jártok...hát szerintem, elege lett az úgymond várásból hogy megkaphasson.:S

2011. máj. 14. 00:02
 10/11 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak igaza van.Próbálj meg valahogy túllépni.én 2,és fél éves kapcsolatnak vetetettem véget 2 hónapja..
2011. máj. 14. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!