Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért kidobnátok egy pasit mert a családotokat minősíti?
Ez szerintem attol fugg,h ki mennyire all kozel a csaladjahoz! Nekem a volt baratom mikor megcsalt, megbeszeltem a szuleimmel es ok azt tanacsoltak,h hagyjam el, mikor elmondtam neki erveltem vele,h a szuleim mint kivul allok jobban latjak es azt mondta,h mennyire utalja a szuleimet, na nekem ez volt az utolso csepp es kivagtam a szuret!
Nekem a szuleim nagyon fontosak a szamomra,mert fantasztikus emberek, igaz ok sosem mondtak meg egy rossz szot sem a barataimra, de ha valaki oket bantja, az engem bant.
azt a családot nem választhatod meg amibe születtél (sajnos)...
de azt a családot igen,amit magad alapitasz (férj,feleség)...
ismerem a családomat,páromat inkább közelükbe se viszem,csak ha muszáj...van olyan tisztelettudó,hogy nem szolna rossz szót sem,de ha szólna se dobnám ki emiatt,főleg ha még oka is van szólni...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!