Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira különböző emberek vagyunk. Lehet így köztunk valami?
Az ellentétek vonzzák egymást...állítólag!
Most majd kiderül, hogy igaz e. De számít h szeretitek e egymást és hogy el tudjátok e fogadni a másiknak a rigojáit.
Amikor én anno 4 éve összejöttem a jelenlegi párommal, akkor annyira különböztünk, mint tűz és víz. Ő csak fekete ruha mindig, én színes ruhák, ő csak rock, én rap és pop meg minimális rock, ő vékony volt, én teltebb, ami neki piros volt, az nekem kék, és fordítva. és az idő minket igazolt, úgy igazodtunk, csiszolódtunk egymáshoz, hogy nem lettünk kevesebbek, sőt, egymást formálva több értékünk is lett. :) sokat változtunk mind a ketten, és örülök hogy vele jutottam el idáig. :)
most is nagyonnagyon szeretem őt:) a legszebb fiatal éveinket töltöttük és töltjük együtt jelenleg is, pont azt a korszakot, amikor az ember a legtöbbet változik, annak ellenére, hogy ekkor a leglázadóbb. 14 éves korunktól fogva a jelenig, és remélem a jövőben is együtt. :)
18/L
az ellentétek vonzzák egymást stb... mondás mind fa*szság!
azért érzed amit érzel, mert vonzódsz hozzá. a pici pun*cid azt súgja a pici buta fejednek, hogy ő egy Isten egy megfogalmazhatatlan stb... minden hülyeség. ez a kezdeti vonzalom, az újdonság hatása az elején átlendít a kisebb konfliktusokon, de később az ellentétes gondolkodásmód és a világhoz való hozzáállás keményen ki fog ütközni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!