Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Különböző IQ szintű emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Különböző IQ szintű emberek alkalmasak párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Szerintem nem igazán. Nem az iskolázottságról beszélek.
2009. máj. 15. 17:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%

EZ LOL XDXD

amúgy meg nem az IQ számít. bár ha mondjuk valaki nagyon hülye az már gáz.

2009. máj. 15. 18:03
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Igazad van. Nem!
2009. máj. 15. 18:04
 3/14 anonim ***** válasza:
40%
mondjuk hogy ha a baratom nem vegezne el csak 10osztalyt(bar nem igy lesz)es en meg egyetemet is csinalnek akkor azt kenne mondjam a baratomnak hogy te hulye vagy es nem illunk ossze az iQ miatt?(jah es tudom hogy nem az iskolazattsagrol beszelsz,de ez mar siznte ugyan az)
2009. máj. 15. 18:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
szinte*
2009. máj. 15. 18:06
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Már látom is magam előtt ahogy a srác megkérdezi a szőke csajtól: te figyeljé mán, neked mekkora az IQ-d, Mer ha nem akkora mint az enyém akkor nem foglalkozok veled...

De komolyra fordítva a szót , a nagyon buta embereket kerülni kell.

2009. máj. 15. 18:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Itt szerintem nem is az IQ a kérdés, hanem hogy bunkó-e az illető másik ember? Mert az tényleg nem függ iskolázottságtól. Ha valaki buta, általános műveltsége a 0 felé konvergál, nem olvas, nem érdeklődik művészet, kultúra iránt, akkor az egy okos, művelt, igényes emberrel közös témát sem talál. Még jó, hogy buta és műveletlen fiúk és lányok egyaránt vannak, mert így jól egymásra tudnak találni, nem a kulturáltabbját nyüstölik.
2009. máj. 15. 18:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Az élethez való hozzáállás,talpraesettség,ami számít nekem.

Nekem gimis érettségim van,az egyetemről kiszűltem magam,nem érzem,hogy buta lennék,de még soha az életben nem volt annyi türelmem,hogy leüljek és kitöltsek egy tesztet!

Szerintem nem is lesz!

2009. máj. 15. 18:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

18:06:

Nem ugyanaz, nagyon nem egyenlő az IQval az iskolázottság. Bár az iskola fejleszti az iq-dat, de ki nem ismer olyan embert aki magol mint állat és egyetemet végez ugy hogy az életben meg akkora hülye mint állat, és a probléma megoldó képessége is 0, tájékozottsága a világ dolgairól is a béka feneke alatt van. Szerintem a kérdés arra irányul, hogy valaki alapból buta, valaki meg nagyon okos (pl gyerekeknél akik még ovisok is látszik ki lesz okos és ki lesz buta, a buta gyerek fog magolni max.) És a válaszom nagy különbségnél nem illenek össze.

2009. máj. 15. 18:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nekem volt már olyan pasim, akit "nem az eszéért szerettem," de a kifejezetten előnyös külseje csak egy darabig tudta kompenzálni a műveltség és főleg az érdeklődés, közös témák, beszélgetés hiányát. A szex az egy dolog, de azon felül én nem tv nézésre vágyom egy kapcsolatban...

Az intelligenciakülönbség viselkedésben is kiütközik, pl. aki kevésbé intelligens, az nagyobb eséllyel fogja idióta részegre inni magát egy buliban, tekintet nélkül a jelenlevő barátnőjére. (Nem mintha én megvetném a kulturált borozgatást, nem erről beszélek, hanem arról, hogy ha valaki az 5 éves értelmi fogyatékos gyerek szintjére süllyed és nekem kell hazacibálni...)

Ahogyan azt is el tudom képzelni, hogy egy intelligens srácot szintén fáraszt egy kevésbé intelligens lány viselkedése, hiába vonzódtak először egymáshoz.

Én azt mondom, mindenki a sajét "súlycsoportjában" keressen, bár tény, hogy a vonzalom nem mindig így működik.

2009. máj. 15. 19:03
 10/14 anonim ***** válasza:
68%

Nekem ez az, amit nem bírnék (:

Pl egy szakmunkásos pasival sose jönnék össze.

Mostani párom is elég elit gimibe jár, nem is tudom mit kezdenék magammal, ha nem lenne értelmes, művelt és nem tudnánk miről beszélni.

Szóval az én esetemben nem.

2009. máj. 15. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!