Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veled olyan, hogy a párod szakított veled minden szó és előzmény nélkül és ok nélkül?
Volt. Hónapokig jártunk, bemutattuk egymást otthon, egyáltalán nem veszekedtünk, nem vitáztunk, nem volt nézeteltérés, túl szép is volt minden.
Aztán egy hétig nem találkoztunk, mert ágyhoz kötött beteg lettem, ő pedig nem tudott meglátogatni munka miatt. Minden nap keresett, hogy mennyire hiányzom neki, mennyire nem bírja nélkülem.
Aztán, már félig meggyógyultam, és végre találkoztunk, de azért még nagyon rosszul voltam. Ő ápolgatott aznap, ölelgetett, úgy váltunk el, hogy jaj deszeret.
Ezután a nap után 3 napra jóformán eltünt, 1-2 rövid üzenetet hagyott, hogy most itt, és itt van. Majd a negyedik nap megkeresett msnen, hogy szerinte nincs mondanivalónk egymásnak. Teljesen ledöbbentem, kérdezgettem, de alig válaszolt, aztán pedig egy "szia" után egyszerűen kilépett.
Nem volt másik nő a dologban, tippem sincs, miért hagyott így el, azóta sem derült ki, pedig már 2 éve ennek.
Azóta új barátom van, már nem is foglalkoztat, hogy miért lépett le, így kellett történnie.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!