Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veled olyan, hogy a párod szakított veled minden szó és előzmény nélkül és ok nélkül?
Volt, sot, sokkal durvabb. Engem az ujdonsult felesegem hagyott el igy. Szumma felev hazassag volt, ereztem hogy valami nem olyan mint regen, es nem ertettem miert. Mikor probaltam beszelni vele rola, kitert elole, nem volt hajlando megbeszelni a dolgokat.
Aztan egyszercsak kozolte hogy vege, es elment, magyarazat nelkul, mikor az okot firtattam kepes volt annyival kiszurni a szemem hogy 'mar nem szeret'. Hogy mi vezetett ehhez, azota sem tudom. Reszerol a magyarazat annyi volt hogy "mindenfele kis dolog egyutt", de persze egyetlen ilyen kis dolgot se nevezett meg.
23/F
Eddigi 2 kapcsolatomból mindkét alkalommal ez történt.
Nekem is volt, vasárnapi nap még minden rendbe volt, még be is mutatott otthon, fél év után 100km távolság van a szüleitől vidéken, erre olan szerda körül feltűnt hogy nem keres, én még hívogattam felvette, ő mondta szeret , hamarosan újra együtt leszünk ide megyünk meg oda, meg örül h bemutatott otthon, de nincs ideje stb. Rá egy hétre mondom megleckéztetem (kb heti 2-3 találkozás volt inkább hétvégén péntek-vasárnapig) nem hívtam nem írtam, eltelt úgy egy 3-4 nap hogy ő sem keresett, én csak bőgtem, izgultam h mi a baj vele stb. Ellenőrizgttem h fellép e közösségikre ilyesmik. Aztán irtam neki egy üzenetet hogy nem tudom ezt mért csinálja,de ha akar tőlem még vmit keressn. Soha többé nem keresett!!!!!!!!
Ez volt 2 éve. Sose felejtem el azt a sok szenvedést amit okozott, őösszejött a kolléganőjével de nem merte megmondani, se azt h vége köztünk. Ezt érdemeltem, pedig nem vagyunk/voltunk már gyerekek. én voltam akkor 23, ő 28.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!