Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit szólnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok ha egy vadidegen fiú az utcán lesmárolna titeket?

Figyelt kérdés

Mondta valaki hogy legyen feltéve ez a kérdés fordítva, hát megtörtént.

Belegondolni elég fura lenne, de egyáltalán van valakinek mersze kipróbálni? Odamennék valakihez, és lesmárolnám, biztos pofán vágna

2009. márc. 11. 18:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

hahaha.

hát biztos meglepődnék . miután észheztérnék , ha a scrác helyes akkor bemutatkoznák hogy "szia szandra vagyok én is örülök ".

ha csúnya a scár akkor valószínű tökönrugnám. :/

2009. márc. 11. 18:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

ja. L 16 voltam .

kis demonstrácio : [link]

2009. márc. 11. 18:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
hát igen egyet értek, ha helyes az illető és bejön akkor én is leállnék vele dumálni:D ha viszont nem akkorr vszínű a csókig sem jutna el:D
2009. márc. 11. 18:41
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
hacsak nem elkeeeepesztoen jo pasi akkor felkepelnem es otthagynam a bunkot. ha hihetetlenul jol csokol es bejon akkor.....nem tudom :) de biztos feldobna a napom :))
2009. márc. 11. 18:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha helyes,ha nem,olyan pofont hogy a legközelebbi fal adja a másikat..
2009. márc. 11. 18:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
hát.. meglepődnék, kapna egy tockost, és ha jó pasi az út hátra lévő részén a nevetést tartanám vissza. érdekes szitu lenne az tuti xD
2009. márc. 11. 20:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
sok idióta van a világban, és sokan képesek is rá. Ha nem lenne senkim, elöször is nem viszonoznám semmiképp, jól megnézném magamnak, és hagynám h legalább 2 szót szóljon..de értelmes talán okés, de ha nem nem hogy felképelném, meg markolnám a tökeinél fogva, és másik világba repíteném. Ha van barátom(mint most) akkor mikor már túl közel jönne, hátra lökném, egy mit akarsz címszóval...megpofoznám,talán még a busz alá is lökném:D nem tudom...nem tetszene...egy lány hódítsanak meg..szerintem
2009. márc. 11. 20:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ronda akkor szájba rúgnám , ha nagyon nagyon helyes akkor pofán vágnám aztán ,mondanám hogy : najó kezdjük előlröl :P
2009. márc. 11. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Hol is van az a pasi?;)
2009. márc. 12. 15:54
 10/11 anonim válasza:
Mért veled már megtörtént? és csak annyi a véleményem,h ha a fiú merész és lesmárol akk válalja utána a következményeket!!
2009. márc. 14. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!