Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg vagyok? Szülők? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok? Szülők? :/

Figyelt kérdés

Kedves "Mindenki"

Előre megkérek.."mindenkit" :D ,hogy ne szidjon van éppen elég gondom nem kell még ezen felül más.Köszönöm.

Egy 14 éves átlagos srác vagyok.. nem vagyok csúnya de egy Adonis sem ...: )

Kb 2 éve tetszenek a fiúk.. rengeteg lány szeret... de egyszerűen barátságtól többet nem tudok irántuk érezni... Ha pedig egy fiút megölelek v akármi pl osztálytársakkal jóbavagyunk az már egészen más érzés.:S

A felvonuló melegekről nekemis megvan a véleményem.. ; ) Én csak egy egyszerű srác vagyok aki a srácokat szereti ennyi.. Tudják rólam egy páran.De a SZÜLEIM?: ( ?

Azt mondják 14 évesen még nem biztos meg 14 éves máson gondolkodjon..miért a 14 éves hetero srácok sem éppen azon gondolkodnak ,hogy mit gyakoroljak hnap matekórára... stb .:D

Segítsetek..: (

Köszi.

by: -- 14 -- :/

2011. máj. 8. 20:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szülőknek még tényleg ne beszélj erről. Én még most (18 évesen) se mondtam el nekik, szerintem ez ráér akkor, ha lesz egy komoly kapcsolatod. Én is tudtam már magamról 14 éves koromban, de biztos van olyan, akinél ez változhat.
2011. máj. 8. 21:45
 22/26 anonim ***** válasza:
68% csak az a baj, hogy az szdsz meg a libsik fényévnyire vannak egymástól ;)
2011. máj. 8. 21:48
 23/26 A kérdező kommentje:
jóéjt.. ♥ : )
2011. máj. 8. 22:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Jóéjt :D==3
2011. máj. 10. 23:27
 25/26 anonim ***** válasza:

14 évesem nem dől el még semmi

ha most vonzalmat érzel a fiúk iránt, az sem jelent semmit, átmeneti állapot is lehet

még ha kiveritek egymásnak, az sem jelent még semmit

meleg meg majd akkor leszel, ha felnőttként is csak fiúk vonzanak és lányokra rá sem nézel

2011. máj. 11. 00:54
 26/26 anonim ***** válasza:

hát te tényleg meleg vagy,ez már a komijaidból kiderül >.<

de nyugi,nem gáz,én csaj vagyok mégis mondták már hogy lány léttemre jónagy paraszt vagyok meg fijus is vagyok szóval :))

amúgy a szüleidnek sztem ne mond el hanem max amikor hazaviszed a barátodat,mutasd úgy be nekik hogy Ő itt a barátom:))

és ennyi :D

nem kell túlragozni

meg amúgy örülhecc hogy a barátaid elfogadnak :P

13L

2011. júl. 28. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!