Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagyok? Szülők? :/
Kedves "Mindenki"
Előre megkérek.."mindenkit" :D ,hogy ne szidjon van éppen elég gondom nem kell még ezen felül más.Köszönöm.
Egy 14 éves átlagos srác vagyok.. nem vagyok csúnya de egy Adonis sem ...: )
Kb 2 éve tetszenek a fiúk.. rengeteg lány szeret... de egyszerűen barátságtól többet nem tudok irántuk érezni... Ha pedig egy fiút megölelek v akármi pl osztálytársakkal jóbavagyunk az már egészen más érzés.:S
A felvonuló melegekről nekemis megvan a véleményem.. ; ) Én csak egy egyszerű srác vagyok aki a srácokat szereti ennyi.. Tudják rólam egy páran.De a SZÜLEIM?: ( ?
Azt mondják 14 évesen még nem biztos meg 14 éves máson gondolkodjon..miért a 14 éves hetero srácok sem éppen azon gondolkodnak ,hogy mit gyakoroljak hnap matekórára... stb .:D
Segítsetek..: (
Köszi.
by: -- 14 -- :/
igaz én hetero vagyok, de én úgy gondolom h a melegekben is ugyan úgy zajlanak le a dolgok. szval most bárki mondhatja h próbáld meg azért csajjal, lehet h sikerül. ez olyan mintha egy heteronak azt mondanád h próbáld ki egy sráccal, talán meleg leszel. ez már nem fog változni.
am szüleidnek szerintem még ne szólj. felesleges. de az fontos h legyen egy olyan személy akivel ezt meg tudod osztani, ki tudd önteni a lelked ha gáz van, vagy lelkileg nem vagy a topon.
17\f
Azért egy jótanács: NAGYON válogasd meg, kinek mondod el, és kinek nem. Hidd el, ezzel még nagyobbat lehet sz0pni, mint a szülőkkel. Tudom milyen jó érzés "végre kimondani", de csak óvatosan!
18/F
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:17
"identitászavar" besz/rok, nem azt írta a kérdező hogy lány szeretne lenni+ ez nem fog változni :DDD
Szüleidnél mérd fel hogy mennyire homofóbok, és az alapján hozz döntést hogy elmondod vagy sem. Amikor már elköltöztél stb tök mind1, hogy tudják-e.
Tudom tudom... Sokan tudják majdnem 20an :D
De mind olyanok. mocsok sok barátom van és régóta tudják.. : )) szóval.. ők nem olyanok...:) <3
21:33nak igaza van, ha az szdsz álliberalizmusa nem lett volna, talán ma sokkal jobban elfogadnák a melegeket :S
18 meleg F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!