Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az olyan emberekről, akik kimondják pl. hogy pisilnem kell?
Figyelt kérdés
Én ezt szoktam mondani, persze nem vadidegeneknek.
De pl. ha halljátok ezt az utcán, hogy egy fiú/lány mondja akkor milyen véleménnyel lesztek róla?
2011. máj. 6. 18:50
11/21 anonim válasza:
Azt, hogy báázki, ez szokott pisilni? :D Mégis mire kéne asszociálnom, ha meghallom, hogy valakinek pisilnie kell?
12/21 anonim válasza:
Engem inkább az gondolkodtat el hogy ez hogy jön ebbe a témába? Biztos a pasija vagy barátnője a kérdezőnek utcán azt mondta hogy pisilnie kell és kínosnak tartotta.
13/21 anonim válasza:
Én inkább azt mondom, hogy pisáznom kell.
14/21 anonim válasza:
Én az osztályteremben hangosan bejelentem hogy megyek szarni :DD És mindig nagy röhögés van belőle XD
16/21 anonim válasza:
semmit. Én is szoktam mondani. Nem értem mi a probléma ezzel ....:D
18/21 A kérdező kommentje:
Lassunyuszi volt múltkor egy olyan kérdés, amibe te szerepeltél :)
2011. máj. 6. 20:10
20/21 anonim válasza:
Mi ebben a rossz? A pisilés természetes emberi szükséglet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!