Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ugymond ``jo lanyok``...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dolly-Bolly kérdése:

Az ugymond ``jo lanyok`` vagyis az ilyen csendesebblanyok miert szeretik jobban a ``rosszfiukat``?

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 14:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

16:55 és előtte szóló

Ne butáskodjatok! Én 30 évesen bőven válogathattam a pasik között, valamiért tíz ujjamra tizenegy jutott, pedig nem viselkedtem kihívóan és kicsit mindig is zavarba hozott az ilyesmi, ellenben tizenévesen a kutyát sem érdekeltem.

A végén pedig nem egy csendes, szerénynél kötöttem ki, hanem egy nagydumás dominánsnál. :D

2011. máj. 4. 17:26
 12/15 anonim ***** válasza:
kivételek mindig vannak! ugyanakkor teljesen egyértelmű, hogy egy 35 éves férfi sokkal kelendőbb mint egy 35 éves nő! ha feltételezzük, hogy mindkettő átlagos külsővel és átlagos egzisztenciával rendelkezik.
2011. máj. 4. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:

17:28

Mondjuk ez igaz, azért már 35-40 környékén tényleg egyre nehezebb.

2011. máj. 4. 17:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek a valaszokat!!!!!
2011. máj. 4. 21:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki a normális férfiakat szeretni, nem a kockákat, ennyi.
2011. máj. 4. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!