Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akadnak ki a csajok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akadnak ki a csajok ha hazudunk nekik, mikor ők is ezt teszik?

Figyelt kérdés

A nők abba szeretnek bele amit hallanak,A férfiak pedig abba amit látnak.Ezért sminkelik magukat a nők,és hazudnak a férfiak...

ez csak egyik indirekt módja,ahogyan a nők hazudnak...

2011. máj. 4. 09:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

11:51

Nem... neked tényleg nem kell. :)

2011. máj. 4. 12:29
 12/19 anonim ***** válasza:
jól mondod, a nők abba szeretnek bele amit hallanak. ezért van az, hogy jó dumával -sok hazugsággal, nagyot mondással, az igazság elferdítésével- lehet igazán becsajozni. ha már felgyúlt a láng akkor ha ki is derül a ferdítés már nem számít. ugyanakkor ha túl őszinte vagy akkor kapásból arra gondolnak a nők, hogy vesztes vagy! olyannyira hozzászoktak már a hazugsághoz, hogy szinte igénylik. elvárják, hogy őszinte legyél velük, ugyanakkor nem szeretnék hallani az igazságot. szerintem kifejezetten szeretik a hazugságot! nézd csak meg mennyi piti hazudozónak van szép néha még okos barátnője is.
2011. máj. 4. 15:57
 13/19 napietus ***** válasza:
héhaver! csak részben van igazad. attól függ, mien hazudott és mekkorát, hogy lapát-e amikor kiderül. mondok egy példát: ha aan hazudik, hány nője volt már, és kiderül, hogy nem volt igaz, hátistenem, ezért nem dobnám. de ha pl. azt hallgatja el, hogy igazából elvált, és van 4 gyereke, nekem emg azt mondta, hogy sosem volt nős, az már lapát. vagy ha anyagi dolgokban hazudna valaki. arra ugrok. de nem is igen lehet engem iylesmiben megvezetni, pedig próbáltak már, de könyvelő vagyok, két kérdés, és bukta. aztán meg hello...
2011. máj. 4. 16:39
 14/19 anonim ***** válasza:
a legjobb barátom szédületes nagy nőcsábász! szép-okos főiskolás lányokat pár óra alatt levesz a lábukról a határozott megjelenésével és a jó szövegével. kölcsönkért mercedes autó és már mercedes kereskedése van! ha nem hallottam volna személyesen el sem hinném, hogy miket szokott kitalálni! és tényleg ez kell a nőknek! pár óra múlva már a hátsó ülésen kötnek ki a nők, mert számítóak! gondolom mindegyik ki akarta fogni az aranyhalat, de szexnél többre nem futotta a képességük. és nyomatékosítanám, hogy ezek bomba kinézetű nők akik jó hírű felsőoktatási intézménybe járnak! szerintem szánalom, de ez a magyar valóság...
2011. máj. 4. 16:49
 15/19 napietus ***** válasza:
egy jóhírű főiskola is csak diplomát tud adni, észt nem. engem tuti nem verne át (pszf, de nem ott lettem okos, így születtem):P
2011. máj. 4. 17:23
 16/19 anonim ***** válasza:
pszf? komolyan? XD
2011. máj. 4. 17:24
 17/19 napietus ***** válasza:
ja, ott végeztem. miért, Te is :)?
2011. máj. 4. 17:33
 18/19 anonim ***** válasza:
én csak fogok :)
2011. máj. 4. 17:35
 19/19 napietus ***** válasza:
dejó, kolléga :) na, befejeztük a csetelést, mert kidobnak minket innét :P:D
2011. máj. 4. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!