Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Lassan 3 éve együtt a párommal. Akadnak nézeteltérések, és mikor a problémámról illetve a közös gondjainkról beszélek neki ő csak néz ki a fejéből és hallgat!
Figyelt kérdés
Még csak rám sem néz miközbe mondom a magamét! Változtatnunk kéne 1-2 dolgon, de ő nem hajlandó! Nem az a beszélgetős fajta, főleg ha ilyen dolgokról van szó! Még a lelkemet se tudom kiönteni neki! Annyira rossz!2011. jún. 20. 17:48
1/12 anonim válasza:
Én lány vagyok, de én sem vagyok az a beszélgetős fajta. Egyszerűen utálok lelkizni, a párod meg ráadásul férfi, szóval valószínűleg néha hidegen hagyják a problémáid. Panaszkodj a barátnőidnek.
Ha meg végképp nem működik a dolog hagyd el, de ne hisztizz!
2/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a hisztis fajta!Elég gáz hogy ennyire hideg és közömbös velem!... :-S
2011. jún. 20. 17:59
3/12 anonim válasza:
A férfiaknak mindig igazuk van! xD Kivéve mikor nem
4/12 anonim válasza:
Hát az én párom is ilyen. Ha komoly gondjaitok vannak azt mindenképpen beszéld meg vele. Ha csak kisebbek akkor próbáld elfogadni. Amúgy az én pasim detto ilyen... Én ha valamin változtatni akarok akkor cselekszem. Megmondom, hogy nekem ez fontos és ha szeret akkor nem ellenkezik. Ez be szokott jönni :) Persze nálunk nincsenek igazán gondok...
5/12 A kérdező kommentje:
Én mindig mondom neki hogy mi nem jó a kapcsolatunkban,mi az amin változtatni kell mert különben nincs közös jövőnk!...Kb ha 1 napig jó fej,aztán mintha semmi nem történt volna!:(
2011. jún. 20. 19:46
6/12 anonim válasza:
nálunk is ez a helyzet. vagyis.... neki kell fél nap hogy átgondolja a problémákat, majd elmondja... de persze sose jutunk közös nevezőre így hagyjuk a dolgot. magától megszokott amúgy javulni a probléma :) ( vagy így "titokban" segítünk rajta)
7/12 A kérdező kommentje:
AZ én párom szerintem nem nagyon gondolkodik rajta!Egyik fülén be másikon ki!:-S
2011. jún. 20. 20:39
8/12 anonim válasza:
Szabad megkérdeznem milyen jellegű problémákról van szó?
9/12 anonim válasza:
Legyél következetes, mond meg neki te szerinted ez fontos, és ha nem hajlandó ebben segíteni a változtatásban akkor két hónap múlva itthagylak...stb
10/12 A kérdező kommentje:
Nem nyilvánítja ki az érzéseit,nem simogat...stb!Ez is a gondom!...
2011. jún. 23. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!