Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akadnak ki a csajok ha hazudunk nekik, mikor ők is ezt teszik?
A nők abba szeretnek bele amit hallanak,A férfiak pedig abba amit látnak.Ezért sminkelik magukat a nők,és hazudnak a férfiak...
ez csak egyik indirekt módja,ahogyan a nők hazudnak...
Én sohasem hiszem el azt amit hallok......és nem vagyok vakolatos liba sem...
Szerintem vagy mindkét fél hazudik egymásnak vagy egyik sem.....
Ez a "Miért akadnak ki a csajok ha hazudunk nekik" fordítva is igaz...meg miért akadnak ki a pasik ha flörtöl a csajuk egy másik férfival mikor ők is ezt teszik(más lányokkal, ráadásul az közel sem megcsalás9....
A hűség és az őszinteség szerintem alap egy kapcsolatban. Ha ez nincs meg és valamelyik fél hazudott az a másiknak rosszul esik. Mert emberek vagyunk és mert érzéseink vannak.
De amiről nem tudunk az ugye nem is fáj...
Ha pedig konkréten arra a vakolatra gondolsz, amit egyesek magukra kennek... hát az az ő bajuk. az meg a te bajod ha ilyennel kezdesz ki és megijedsz tőle, amikor nincs rajta smink...
Aha! Értem már! A hazudós nők sminkelnek szép frizurát csináltatnak, ápoltak, parfümöt használnak, csinin, előnyösen öltöznek, hogy direkt megtévesszék szegény férfiakat.
Az őszinte pasik ezzel szemben két számmal nagyobb, pólókban, igénytelen nadrágokban lötyögnek, loboncos, vagy tüsire lenyírt hajjal attól függetlenül, hogy jól áll-e, vagy borzasztóan, hagyják, hogy minél több pattanás virítson a képükön, nehogy megtévesszenek valakit, azzal, hogy megpróbálnak magukhoz képest a legelőnyösebben kinézni! Fő az őszinteség. XDDD
11:08
Jól van, csak gonoszkodtam. :)
De a jó smink (és nem a kilónyi vakolat!) is az előnyös tulajdonságok kiemelésére szolgál. Ha valakinek szép a szeme, kiemeli egy kis szemceruzával, vagy szemfestékkel, hogy rá irányítsa a tekintetet, vagy a szájára rak egy kis rúzst, vagy szájfényt, esetleg egy-két pattanást elfed korrektorral.
De még a push-up melltartó sem akkora átverés, mert nem növeli a mellméretet, inkább megakadályozza, hogy a ruha (mondjuk egy sztreccsesebb felső) lenyomja, így ruha alatt is szép tartása van a mellnek.
Az ilyesmi szerintem attól függ, mennyire viszi túlzásba az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!