Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnél nekem olyan lányról, aki nála sokkal jobb pasival jött össze? Úgy értem, hogy pl. a lány aránylag csúnya volt, viszont feltűnően helyes fiú szeretett bele, aki még okos is volt, humoros, kedves, hűséges, egyszóval álompasi.
Milyen tulajdonságával kompenzálta a lány az előnytelen külsőt?
A kérdésben nincs semmi rosszindulat. Tudom, hogy a humor, kedvesség, báj, intelligencia bőven ki tudja váltani a külsőbeli "hiányosságokat" és a szépség relatív. Nem is magam miatt kérdezem, nem tartom magam csúnyának, és a pasikban sem a külsőségeket keresem. Csak pusztán érdekel.
Röviden tehát: Mesélnél olyan középszerű leányzókról, akik álompasikkal jöttek össze? Mi foghatta meg a pasit a lányban?
nálunk van ilyen a családban.
a fiú azért választotta többek között a most már feleségét, aki amúgy intelligens, művelt, jó lelkű, ámde előnytelen külsejű, mert van lakása, rendezett az anyagi háttere, míg neki sajnos szinte semmije nincs.
szia!!
az én példám erre tökéletes
18 éves voltam, erősen pattanásos, gyorsan zsírosodó hajú, mindent elrontó kislány mikor bekerültem az egyetemre
ott volt az a srác is aki nekem első látásra nagyon bejött
tudod az a tipikus, magas, sármos, jóképű csávó akik után szaladgáltak a magassarkús macák
akkor volt ő 24 éves és igazából észre sem vett engem (miért tette volna)
tényleg nem foglalkoztak sokat velem, eléggé visszahúzódó voltam, de őt sokszor figyeltem csak úgy kedvtelésből is
ismertem több embertől az életét, általában elég sok csaja volt, de mindegyiket passzolta 1-2 hét után
aztán egyszer csak észrevettem hogy mellette csaj, igaz a pics@k akkoris hajtottak rá, de ő elhesegette őket, mintha megkomolyodott volna :D ekkor már eltelt egy év
jött valami sulibál és megcsókolt a végén mikor mindketten ittasak voltunk
persze nekem azjött le ebből, hogy következő vagyok a listán de vajon miért? nem vagyok egy szép lány, mondhatni inkább rondának
aznaőp este faképnél hagytam de ő kitartóan keresett hetekig, randira hívott, elvitt ide, oda bemutatott a családjának
...
ennek 3 éve és azóta is boldogok vagyunk
én meg mondjuk lényegesen szebb avgyok, kinőttem a kamaszkori szerencsétlenségeimet, már eléggé felfigyelnek rám a férfiak :D
a sok pics@tól hallgattam a hátam mögött bőven hogy mégis mit karaok én nyomi tőle dehát őt nem hatotta meg
:) azóta együtt élnük
ez volt az ln láv sztorim, remélem segítettem :)
22L
Nem tudom, hogy az emberek miért hajtogatják folyton azokat a téves közhelyeket, hogy pl. a külső nem számít.
Tudom, hogy ezzel most sok embernek belerondítok a lelki világába, de a külső igenis számít. Főleg a pasiknál. Mondjuk egy nőnél is, viszont egy lány hamarabb össze fog jönni egy olyan pasival, aki nem egy félisten, viszont baromi figyelmes, humoros, okos szeretnivaló, sármos.
Viszont, egy pasi, aki alapból vizuális típus, nagyon kicsi eséllyel fog összejönni egy csúnyácska lánnyal, még ha az a lány belsőleg a lehető legtökéletesebb jellemvonásokkal rendelkezik is.
Ott lesz egy férfi, egy csúnya nővel.. aki nem igazán izgatja fel se szexuálisan, se máshogy.. illetve minden szempontból zavarni fogja (pl barátok előtt) a lány csúnyasága.
A csúnya egy nagyon relatív szó. Mint ahogy a szép is. Ezért lehet, h akinek egy lány nagyon csúnya és nem izgatja fel, az másnak egy tök szép lány.
Persze, nem azt mondom, hogy egy pasi szívesebben jár egy kívül gyönyörű, de belül mérgező csajjal, csak azt, hogy a külső igenis nagyon számít.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!