Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, hogy helyes, vagy csúnya?
Felvett msnre egy srác, akit már régebben láttam (és ő is engem), de már kajak nem emlékszek rá, hogy milyen volt.:S Láttam róla pár képet. A legtöbb képe 2 évvel ezelőtt készült, de küldött 2 db olyan képet is, amit most készített a napokban. A régi képein elég helyes. Az egyik új képén iszonyú helyes, de a másik új képén elég furin néz ki.
Most akkor mivan? Ha valaki helyes, akkor az mindeggyik képen helyes? Egy csúnya srácról is lehet jó képeket csinálni?
Anyááááám!
Mindenkiről készülhet rossz kép,amin csúnyának látszik,még egy helyes srácról is!Na meg egy csúnya srácról is készülhet tök jó kép.
A fényképekkel vigyázni kell mert a szép és a fotogén két különböző dolog.
Az emberek gyakran teljesen máshogy néznek ki a valóságban, mint a fényképeken. A fotómodellek többsége hétköznap teljesen átlagosan néz ki. Tudom, többel is találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!