Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Filmsorozatok: csúnya lány - helyes fiú. A valóságban nincs ilyen?!
Miért készül egyre több olyan sorozat, melyben a lány csúnya, majd megszépül, és valamiért a helyes férfi otthagyja az igazán dekoratív kedvesét a csúnya lányért?
A való életben nem sok ilyen helyzetet látok, sőt, egyet se!
De van ilyen a valóságban is és ugyanez fordítva is van, mert ugye a szépség relatív.
A filmek pedig sosem a valóságot mutatják, ezt már egy 5 éves is tudja.
mert ha a valóságot akarod,a discovery-re kapcsolsz.ha álmodozni,reménykedni,vágyakozni akkor szappanoperát nézel.ez a funkciójuk..én spec.szeretem őket.de tudom hol a határ valóság és fikció közt..
amúgy lehetséges ez a szitu,csak ritka.
Ha a lány tényleg csúnya, a fiú pedig tényleg helyes, akkor valószínűleg pénz lehet a háttérben (a csúnya lánynak pl. sok van).
Valószínűbb azonban, hogy a csúnya lány - helyes fiú párban a lány nem csúnya, csak bizonyos rétegek megítélése szerint. Pl. egyes társadalmi rétegekben a nem agyonszoláriumozott, 45 kg-nál nehezebb nők csúnyának számítanak, míg másokban nem.
Természetesen döntőbb a férfiak párválasztásában a nő kinézete, mint a nőkében a férfiaké, hiszen a férfiaknál a nő szépsége az első szempont, míg a nőknél a férfi státusza. Ezért alapvetően igaz, hogy a csúnya lányok nem keresettek.
A szépség nagyon relatív. Megesik, hogy egy pasinak pont az a csaj tetszik, akit a teljes környezete csúnyának tart. Vagy fordítva.
Amúgy meg nagyon sok szép-csúnya páros van a való életben is.
Mert a sorozatok az álmokról szólnak...
Minden jó, ha vége jó...a sok ármánykodás közepette persze
Egyetértek az előttem szólóval... Szerintem is gyakoribb a nagyon jóképű fiú és a kevésbé szép, egyszerűen csak átlagos lány!
A párom miattam hagyta el a volt barátnőjét, aki mérföldekkel szebb nálam és lényegében semmi probléma sem volt vele, hisz nagyon intelligens lány. Nem minden a külső...
Egy átlagos lánynak is lehet elbűvölő a kisugárzása. A legfontosabb, hogy értékeld át a magadról kialakított véleményt és kicsit rázd fel az önbizalmad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!