Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnél nekem olyan lányról, aki nála sokkal jobb pasival jött össze? Úgy értem, hogy pl. a lány aránylag csúnya volt, viszont feltűnően helyes fiú szeretett bele, aki még okos is volt, humoros, kedves, hűséges, egyszóval álompasi.
Milyen tulajdonságával kompenzálta a lány az előnytelen külsőt?
A kérdésben nincs semmi rosszindulat. Tudom, hogy a humor, kedvesség, báj, intelligencia bőven ki tudja váltani a külsőbeli "hiányosságokat" és a szépség relatív. Nem is magam miatt kérdezem, nem tartom magam csúnyának, és a pasikban sem a külsőségeket keresem. Csak pusztán érdekel.
Röviden tehát: Mesélnél olyan középszerű leányzókról, akik álompasikkal jöttek össze? Mi foghatta meg a pasit a lányban?
Itt az én példám. Nem vagyok szép, inkább picit az átlagos alatt valahol és még is olyan barátom van aki bárkit megkaphatna és egy álom:) Ő a herceg fehér lovon :D
Nem tudom mivel fogtam meg, talán azzal, hogy mindig mellette voltam bármi gondja volt és foglalkoztam vele.
Tudod a szépség relatív. Lehet valaki sokaknak csúnya, de lehet az álompasinak meg pont az a vonzó, hogy pl. nagyon pattanásos, sokan szeretik a ducikat, akár az extrém nagydarab nőket is, sorolhatnám napestig.
Plusz, ha megismersz egy csúnya embert, egy idő után hozzászoksz a látványához és mást is észreveszel rajta/benne.
(bocsánat, ha valakinek bántóak voltak a soraim, csak próbálok magyarázni)
Egy (nem félisten, de sármos) barátom bevallása szerint azért van a nem túl szép arcú barátnőjével, mert szexuális téren az orális kényeztetést nagyon jól műveli, és akárhányszor megcsalja, mégis kapaszkodik utána a csaj...
Szóval ilyen is van, meg olyan is, amikor egy helyes srác érzelmileg is megfelelő IQ-val rendelkezik, és ahhoz, hogy jó legyen neki valakivel, nem kell Barbie-nak lenni, csak számára vonzónak.Nem minden pasi sekélyes.
mert olyanok, mint a 14:00 által leírt. Önzők, kihasználósak, érdekemberek.
Én mindig azt mondom, ha egy jóképű, okos férfi szürke kisegeret, vagy ronda nőt választ:
+ biztos jól tud sz*pni (vagyis szexmunkás)
+ jó gazdag szülei vannak a csajnak
+ a pasinak olyan nő kell, aki mellett csilloghat, hogy ő a szebb okosabb...stb (tehát nárcisztikus)
+ ingyen háziszolga és tojó tehén kell neki, aki mellesleg hűséges is, mert a kutyának sem kell.
Van ilyen egypár, például az egyik exem is ilyen, ő például nárcisztikusan imádja magát és azért szakítottunk, mert szebb voltam nála és nem álltam be cselédnek:D
De most úgy néz ki megtalálta a szürke álomnőjét:D Szegény csaj:(
A kisugárzás és a jóindulat lehet a legfőbb oka.No meg a szerénység szerintem.
Lehet valaki álomszép(nem hiszem hogy van ilyen)de ha lenézi a másikat,bunkó,nagyképű,önző akkor már is nem kell senkinek.
Sok "csúnya"(nem szép) lányt ismerek,és köztük is két kategória van: az egyik típus elfogadja hogy csúnya magába fordul,igénytelenné válik,választ magának egy alternatív stílust. A másik típus,megtalálja valamiben a boldogságot,és ragyog,élvezi az életet,megtalálja azokat a dolgokat amikben kitűnik,és ennek nem kell a külsőségeken alapulnia.
Valószínű az a "álompasi"akinek "csúnya"barátnője van,agyilag megérett arra hogy rájöjjön nem minden a szépség.(a külső szépség)!!
én sem vagyok valami álom nő, mégis valamiért ő annak lát, aminek örülök. A kedvesem iszonyúan kapos, féltékeny egyáltalán nem vagyok, mert nem is érzem, hogy annak kéne lennem.
Hogy lássátok, tényleg ilyen a helyzet:
Pl. Auchanban voltunk vásárolni, a kasszánál a csajszi (lehetett 18-19) flörtölt vele, csak néééztem....
a tescoban a csajszi (lehetett max 18) olyan zavarba jött, hogy minden elszúrt, és rosszul mondta a végösszeget is...
s sorolhatnám :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!