Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Miért nem fogadjuk el magunkat?

Figyelt kérdés

Én egy 15 éves lány vagyok, 168 cm, 50 kg.

Millióegy lány van, aki duci, de sokmindenkinek tetszik. Sok helyen olvasom itt, hogy így csököttek a vékonyak, úgy undorítóak.

Miért nem lehet elfogadni mindenkinek azt, amit kapott?(itt nem a 100+ra gondolok)

Én vékony vagyok és nem szeretem, mikor más vékonyak oltják a "kövéreket", főként azokat, akik amúgy szerintem csinosak és ezért elkezdik oltani a többiek a vékonyakat, hogy undorítóak meg csont és bőr, meg ilyenek.

Én meg vagyok elégedve az alakommal és sok duci is megvan elégedve vele.

Mindkét fajta lehet egyaránt csinos.

Mikor fogjuk már fel, hogy ez az egész rohadtul nem ezen múlik???

2011. ápr. 27. 16:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én magamat teljes mértékben elfogadom és oda is figyelek a külsőmre és igaz, hogy néha előítéletes vagyok... de nem rosszindulatból hanem pl ha látod egy férfin hogy nagy sörhasa van el lehet képzelni azt az életformát amit folytat. Ha egy lány dagi arról is valahogy arra gondolok hogy biztosan halmozza a "testi" élvezeteket. Ha valaki viszont sanyargatja magát pl soványra éhezi az már visszataszító mert azt az érzetet kelti hogy zaklatott instabil és inkább nem közeledek felé....
2011. ápr. 30. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!