Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik sokan azt hogy manapság mindenütt le kell borotválni magunkat?
az tisztítja -.-
manapság sokan sokfélét hisznek.
Szia!
Én egy olyan pasi vagyok aki mindenhol szőrteleníti magát,DE ezt nem divatból teszem.Egyszerűen annyira sok és nagy a szőrzetem,hogy az esztétikát félretéve is szörnyen érzem magam miatta.Volt amikor csak megnyírtam,de most már nem vacakolok vele,testszőrnyíróval leszedem.Nem vagyok tükörsima mint a csajok,most is borostás mindenem,de egyszerűen elviselhetetlen számomra az a nagy bunda.Amúgy egy sportos vékony alkat vagyok,tehát nem is szép látvány,de mondom nem ez a szempont,hanem egyszerűen tényleg sok.
Sok férfi azért borotválja a farka körül hogy az nagyobbnak tűnjön.
A hónalját meg azért, mert lehet olyan mint a futóka,és kibújik a válla alól.
Nekem is volt olyan barátnőm aki fel volt háborodva hogy leborotváltam a hónaljamat.Szerinte az úgy férfias. A mostani meg pont akkor van felháborodva ha nincs.
Én sem szeretem ha dzsumbuj van ott.
Ha meg egy nő borotválja lent,akkor már csapja le az egészet ne hagyjon ott egy kis veteményest.Én úgy szeretem,de ezt embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!