Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy átlagos, hétköznapi ember összejöhet egy híres sztárral, "celebbel"?
Figyelt kérdés
Gondolok ezalatt olyanokra mint Puskás Peti, Tóth Gabi, Sp, Fluor, Hien, Lola (tudom, hogy most van pasija) stb...2011. ápr. 26. 23:12
21/25 anonim válasza:
Elméletileg bármi lehetséges. Királylány pásztorfiú királyfi szobalány.
22/25 anonim válasza:
Jól jegyezzétek meg,véssétek minden rajongó eszébe.Hogy én különleges vagyok..Nem olyan vagyok mint mindenki más.De 4-5 év múlva összejövök Harry Styles-al.. majd meglátjátok..na pusszantás rajongók.
23/25 anonim válasza:
Csak tudnám miért magasztalják egyesek a sztárokat?:) Ők is ugyanolyan büdöset sz*rnak, ők is meghalnak, a föld alatt eszik meg őket majd a kukacok,ergo,semmivel sem különbek mint mások,lol.
24/25 anonim válasza:
Előfordult már a világtörténelemben, de nem a legmegszokottabb. Jon Bon Jovi pl. mikor már híres volt hazautazott New Jerseybe, és újra kérte a gimis barátnőjét, hogy jöjjenek össze.
25/25 anonim válasza:
Én VV Izabellát dugtam kb: 3 hétig nem vgayok se celeb, se stár se pedig pénzes proli.
Egyszerüen szimpatikusoak voltunk egymásnak, de én kiuntam a lányból, kb: 2 hétig keresgélt, talált magának más pasit, eddig tartott a történetem, ja kettő három naponta találkoztunk és egész éjjel szexeltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!