Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy átlagos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy átlagos, hétköznapi ember összejöhet egy híres sztárral, "celebbel"?

Figyelt kérdés
Gondolok ezalatt olyanokra mint Puskás Peti, Tóth Gabi, Sp, Fluor, Hien, Lola (tudom, hogy most van pasija) stb...
2011. ápr. 26. 23:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
49%
Egyáltalán miért akarsz ilyen emberrel összejönni?
2011. ápr. 26. 23:56
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
Hehh, most nézem, ott a Fluor is :) Ő sem hírességgel jött össze, csak egy nagyon kedves lánnyal :) Szerintem jól járt :) (Mármint Fluor, csajszit nem tudom)
2011. ápr. 27. 00:03
 13/25 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy nem akarok:)

Amúgy Fluornak van barátnője?:O:D

2011. ápr. 27. 00:42
 14/25 anonim ***** válasza:
Van ;) Aranyos lány :) Illetve nem tudom pontosan, hogy együtt vannak-e még, de kb. 1 éve még együtt voltak.
2011. ápr. 27. 01:03
 15/25 anonim ***** válasza:
59%

Valamennyi esély van rá, ha van pénzed vagy meg tudod a látszatát teremteni,hogy van pénzed. Pl eljársz olyan partykra, ahol sok a celeb, stílusosan öltözködsz és ott ismerkedsz és azt érezteted az illetővel, hogy nem a hírneve, hanem a személye érdekel...ők is csak emberek, én is ismerek hírességet személyesen. Ami fontos, hogy ne úgy közeledj hozzá, hogy ő "jobb vagy különb" nálad, hanem egyenrangúan kezeld, ne rajongóként jelenj meg és akkor máris ugyanaz a helyzet, mintha egy nem "celebbel" ismerkednél! De külföldi sztárra semmi esélyed nincs. :)

20/L

2011. ápr. 27. 12:51
 16/25 anonim ***** válasza:
80%

Ja, ezekkel, akiket felsoroltál azrt nem lehet valami nagy kaland összejönni. Tóth Gabit és Sp-t ismerem is személyesen, teljesen hétköznapi életet élnek, átlagos helyekre járnak kocsmázni, bulizni a barátaikkal. Lehet, hogyha élőben találkozol velük, akkor fel se tűnik, hogy jé ő az, csak elmész mellettük, mert más, amikor a tv-ben látod, azok manipulált képek, olyan a kompozíció, a színek, a fények, hogy még ha az utcán mutatják, akkor is rá irányoljon a figyelmed. A valóságban ez nem így van, teljesen egyszerű, hétköznapi emberek. Ráadásul Magyarországon, bármilyen hihetetlen is, kevés kivételtől eltekintve azért nem végtelenül gazdagok ezek a "sztárok". Legtöbbjük annyit keres (vagy még annyit se), mint mondjuk egy átlagos diplomás, aki teljes munkaidőben dolgozik, szóval ebből kifolyólag az életmódjukban sincs akkora eltérés. Persze vannak kivételek, de akiket felsoroltál ők nem azok. Tudom, hogy van mindenféle városi legenda, de ismerek néhány celebet...

Úgyhogy persze, ugyanúgy ismerkednek ők is, mint más földi halandó. Vagy még úgy se, mert ugye ki kell ilyenkor szűrni az ilyen kis rajongók közül azokat, akik valóban az embert nézik, és nem csak azért akarnak megismerkedni velük, mert ők ismert emberek...

2011. ápr. 29. 01:14
 17/25 anonim ***** válasza:
jééé Puskás Peti az én pasim! és könnyőű összejönni!
2011. ápr. 29. 07:10
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem pénz sem nagyon kell hozzá, mert ezeknek a SZTÁROKNAK sincs olyan k*rva sok pénze, mint ahogy azt ti elképzelitek. Stílus kell, jópofaság kell, ismeretség. A magyar SZTÁROKnak nem nehéz a közelébe férkőzni. De ha már valóban sztárokról van szó, pl. Ian Somerhalderről, na szerintem itt lép életbe a szabály, hogy már ahhoz is pénz kell, hogy egyáltalán csak annyira a közelébe kerülj, hogy láthasd.....
2011. ápr. 29. 07:22
 19/25 anonim ***** válasza:
Van rá esély :) És nem pénz kell hozzá, hanem kisugárzás és meggyőző erő hogy a sok rajongója között észrevegyen téged a te személyed. És ne a rajongót lássa benned, hanem a nőt/férfit. Nekem egy sztárral van közelebbi kapcsolatom, a távolság miatt nem nagyon tudunk találkozni de ahányszor tehetem találkozunk. Mekizünk közösen satöbbi. Engem már az örömmel tölt hogy szánja rám idejét és ez bőven elég. Amúgy meg van barátnője teljesen köznapi lányka és végtelenül aranyos és gyönyörű :) Szerencsés lány.
2011. ápr. 29. 10:56
 20/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat:)Igazság szerint valóban bejön a felsoroltak közül az egyik "sztár" viszont nem amiatt mert ismert. Például nem is szeretem a zenéjét, csak maga az ember tetszik, olvastam a kiírásait twitteren és szimpatikusnak tűnik mint ember.
2011. ápr. 29. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!