Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Venti kérdése:
Egy átlagos ember mennyire tudja kinyújtani a nyelvét?
Figyelt kérdés
Lehet hülyén hangzik a kérdésem, de úgy vettem észre, hogy év jóval kevésbé tudom kinyújtani, mint mások. Az alsó ajkamhoz viszonyítva néztem a tükör előtt és ha nagyon erőlködök, akkor valamivel több mint 2 centimérre tudom kinyújtani, kényelmes állapotban pedig kb máfél centire. Igazság szerint közeleg az első csók és félek, hogy ez miatt képtelen leszek normálisan csókolni. Olvastam olyat, hogy valakinek aza problémája, hogy a párja szinte ledugja a nyelvét a torkán. Na ez csak mégjobban elvette az önbizalmam. Szóval normális ez a másfél centi, lehet így csókolni normálisan?2011. márc. 17. 16:20
2/5 anonim válasza:
Ez a maximum:
3/5 anonim válasza:
persze hogy lehet nekem is kb valahogy így van és teljesen tökéletesen lehett vele csókolni nem ettől függ nyugi a szátok úgyis összefog érni és akkor nem fog számítani mert nem kell h betudd vele járni az egész száját nem attól lesz jó egy csók hogy megnézed a nyelveddel hogy mit reggelizett még azt is
szóval nyugi :D
4/5 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugtattál. :)
Gondolkoztam azon, h a nyelvféket kellene átvágatni, mert többen mondták h valószínűleg rövid. Ezek szerint tényleg nem probléma ez?
2011. márc. 17. 16:34
5/5 anonim válasza:
egyáltalán nem az és szerintem nem kell feleslegesen vágatni magunkat hagyd úgy ahogy van mert semmiben se fog akadájozni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!