Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, akit zavar a sok kiskoru buta kerdese?
"ezert lehetne szerintem egy 13-18 es egy 18-tol felfele kategoria" és ott majd a 13éves ad tuti válaszokat a másik 13 éves kérdezőnek? Mert akkor azt a részt nem túl sok felnőtt olvasná szeintem. Amúgy Kedves Kérdező! Nem olyan régen mi is az általad eítélt tinik voltunk, és mi is tudatlanok voltunk. Ne is magyarázd, hogy soha semmilyen hülyeséget nem csináltál, mert nem hiszem el. Mindenki csinál hülyeséget, és inkább érdeklődjön itt (még ha a kukija méretéről van is szó, mert igenis Nekik ez fontos, mert ezzel cikizhetik egymást), mintha elkezdik valami tuti okos módszerrel növelni. Aki nem érti meg, hogy Nekik (tiniknek) ezek igenis fontos kérdések, azokat csak sajnálni tudom, és ne szüljenek. Egyébként felnőttként ezek tényleg hülye kérdésnek tűnnek, de NEKIK ezek a fontosak,és segíteni kell őket a helyes irányba terelni,mert sajna a szülők nem teszik meg, a tanároknak meg már ugye semmihez nincs joguk. Bocsi, hogy hosszú lettem.
24L
engem is zavar!! én nem vagyok idős, sőt... (18 éves vagyok) de mégis megdöbbentő nekem olvasni, hogy a 13-14 éves GYEREKEKNEK intenzívebb szexuális, szerelmi élete van, mint nekem!! én annyi idősen barbie-ztam...
és nem vagyok konzervatív!
Olvasom itt a válaszokat, hogy a szex oldalról volt szó, hogy ott én szerintem nem jó, hogy 18 éven aluliaknak "nem szabad"na belépnie oda, mert sajnos a fatalok ahogy mindenki mondja 13-14 évesen kezdik, és akkor még tapasztalatlanok, és azt esetleg nem merik otthon a szüleikkel megbeszélni, hogy anuy mivan ekkor és ekkor? És ezért mennek a szex részlegre, hogy itt meg merjék kérdezni amit szeretnének, és tudni akarnak, és inkább örülni kéne, hogy azért felteszi a kérdést, és érdekli a dolog, hogy mi fog vele történni ha.... és nem csak felelőtlenül vág bele a dologba. A 18 éven felüliek közül hánynak volt ennyi problémája mint a kiskoruaknak? Sajnos nem lehet velük mit csinálni, tiltani nem lehet őket a szexuális élettől, de segíteni lehet nekik, hogy ne legyenek ballépéseik.
És 16 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!