Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van más is, akit zavar a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is, akit zavar a sok kiskoru buta kerdese?

Figyelt kérdés
18 év felettieknek szólna a kérdésem. Egy ideig rendszeres olvasoja voltam ennek az oldalnak, mert nagyon hasznos dolgokat tudtam meg es probaltam en is segiteni sokaknak. De par hete egyszeruen besokalltam attol, hogy rengeteg gyerek van itt es egyszeruen olyan banalis kerdesek vannak, hogy mar nem birom, a masik hogy 100 szor uazt megkerdezni. ha mas is van igy vele, nem lehetne, hogy a kerdeseiteknel kiirjatok, hogy csak 18 ev feletti valaszoljon. Ne mondjatok, hogy ha nem tetszik, ne jarjak ide, mert amint mondtam, sok hasznos dolgot tudok itt meg es ez csak egy eszrevetel, mert ez egy felnotteknek szolo oldal. 23 eves lany
2009. márc. 5. 22:41
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
66%

"ezert lehetne szerintem egy 13-18 es egy 18-tol felfele kategoria" és ott majd a 13éves ad tuti válaszokat a másik 13 éves kérdezőnek? Mert akkor azt a részt nem túl sok felnőtt olvasná szeintem. Amúgy Kedves Kérdező! Nem olyan régen mi is az általad eítélt tinik voltunk, és mi is tudatlanok voltunk. Ne is magyarázd, hogy soha semmilyen hülyeséget nem csináltál, mert nem hiszem el. Mindenki csinál hülyeséget, és inkább érdeklődjön itt (még ha a kukija méretéről van is szó, mert igenis Nekik ez fontos, mert ezzel cikizhetik egymást), mintha elkezdik valami tuti okos módszerrel növelni. Aki nem érti meg, hogy Nekik (tiniknek) ezek igenis fontos kérdések, azokat csak sajnálni tudom, és ne szüljenek. Egyébként felnőttként ezek tényleg hülye kérdésnek tűnnek, de NEKIK ezek a fontosak,és segíteni kell őket a helyes irányba terelni,mert sajna a szülők nem teszik meg, a tanároknak meg már ugye semmihez nincs joguk. Bocsi, hogy hosszú lettem.

24L

2009. márc. 6. 12:36
 32/36 anonim ***** válasza:
Hát az igaz, hogy sokszor tényleg elég gáz, hogy 13 évesek is taglalják a dolgaikat és tényleg annyira hülyeségeket kérdeznek, hogy ez fáj, de azért vagyunk egy kevesen akik szerintem érettebben annál, hogy ne ilyeneket kérdezzenek, hogy " az orál szextől elveszti a barátnőm a szüzességét?" ....stb. De mondjuk én 17 vagyok és csak azért jövök fel, mert van egy két dolog amire kíváncsi vagyok, de nem hiszem hogy akkora probléma lenne, hogy még nem vagyok 18 az apár hónap nem nagy cucc, és állítólag már 14 évesen érettebb voltam az átlagnál és felnőttekkel nagyon komolyan el tudtam mindig is beszélgetni.... Szóval szerintem nem kellene nagy általánosítást csinálni.
2009. márc. 6. 14:41
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

engem is zavar!! én nem vagyok idős, sőt... (18 éves vagyok) de mégis megdöbbentő nekem olvasni, hogy a 13-14 éves GYEREKEKNEK intenzívebb szexuális, szerelmi élete van, mint nekem!! én annyi idősen barbie-ztam...

és nem vagyok konzervatív!

2009. márc. 6. 15:33
 34/36 anonim ***** válasza:

Olvasom itt a válaszokat, hogy a szex oldalról volt szó, hogy ott én szerintem nem jó, hogy 18 éven aluliaknak "nem szabad"na belépnie oda, mert sajnos a fatalok ahogy mindenki mondja 13-14 évesen kezdik, és akkor még tapasztalatlanok, és azt esetleg nem merik otthon a szüleikkel megbeszélni, hogy anuy mivan ekkor és ekkor? És ezért mennek a szex részlegre, hogy itt meg merjék kérdezni amit szeretnének, és tudni akarnak, és inkább örülni kéne, hogy azért felteszi a kérdést, és érdekli a dolog, hogy mi fog vele történni ha.... és nem csak felelőtlenül vág bele a dologba. A 18 éven felüliek közül hánynak volt ennyi problémája mint a kiskoruaknak? Sajnos nem lehet velük mit csinálni, tiltani nem lehet őket a szexuális élettől, de segíteni lehet nekik, hogy ne legyenek ballépéseik.

És 16 éves vagyok

2009. márc. 8. 08:03
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb az lenne, ha csinálnának egy külön kategóriát az aggódó tinédzsereknek. Biztos akadnának olyanok, akik nekik is válaszolnak... Én 17 vagyok, és ha lett volna olyan, oda tettem volna fel a kérdéseimet az utóbbi 1 évben, amikor sok "újdonsággal" találkoztam, és zöldfülűeket kérdeztem...
2009. márc. 8. 13:58
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Veszekedhetünk azon hogy a fiatalok miért vannak itt,de valójában az okot már egy kedves válaszoló kifejtette.Ők nem zombik csak tapasztalatlanok.2 lányom van aki feljár és olvasgat esetleg ha tudja a helyes választ egy egy kérdésre még válaszol is.Sosem szóltam rájuk hogy "héé lépj ki mert csak 18 felett olvashatod!"Hiszem hiába beszélhetnének velem meg mindent nekik is van olyan amit nem mernek tőlem megkérdezni...Valamint nem akarnak negatív tapasztalatot szerezni.Ennyire egyszerű az egész!És ne bántsd azokat akik még nem töltöttél be a 18-at mert valójában egy szálal sem vagy különb náluk csak azért mert néhány évvel előbb születtél....Hiszen nekem a 40-en túl is vannak olyan kérdések amire nem tudom a választ.és több mint 20 év van köztünk
2009. márc. 8. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!