Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, akit zavar a sok kiskoru buta kerdese?
Utolsónak:
igaz, de a mai világban amikor már 13évesen ki tudja min van túl egy lány, szerintem inkább nézze meg itt és legyen jól informált minthogy anyucinak sírjon hogy terhes...
Én ezt a piros szöveget még soha nem vettem észre (mondjuk elvből nem sok kérdést olvasok ebből a kategóriából)
Az igaz, hogy jó, ha valahol kérdez, ha otthon nem mer (de miért nem? - talán a szulok tul korainak tartják 14évesen a szexet???). Sok kérdés viszont utolag jon (lehetek terhes?) és gyerekes (ennyi cm jó?) - ennyit a felelosségteljes szexrol.
Ami még ennél is bosszantobb számomra, az sokak esetében a flegma hangnem. Ok, hogy néha egyes válaszadok is begurulnak a hulye kérdésen, de rengeteg kérdezo flegma, kioktato, provokáló, a kora és nyilvánvalo tudatlansága ellenére.
En max. jól felhúzom magam vagy jót nevetek (cm?), nem szoktam beszologatni. Es végképp nem szoktam 14 évesen szexelni.
26/l
Szia!
Először is ne haragudj, de csak 17 éves leszek, mégis válaszolok. Sajnos tényleg nagyon sok olyan gyerek (én is az vagyok ugyan, de ők minden szempontból azok) jön ide, akik hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb kérdéseket tesznek fel. Én személyszerint nem szoktam kérdéseket feltenni, válaszolni sem túl gyakran, csak a koromhoz VALÓBAN közelebb álló kérdésekre, mivel nagyon kevés tapasztalatom van még (és ezt nem is bánom). Elrettentő dolgok mennek végbe, nem is olyan rég még én is ebbe a korosztályba tartoztam, de nekem 13 évesen orálisan kielégíteni valakit eszembe sem jutott... főleg utána kérdezgetni, hogy lehetek-e terhes... de szerintem nem lehet semmit sem tenni ezek ellen. Én is csak a normális kérdéseket olvasom el, és próbálok mások tanácsaiból okulni. Velük pedig ne törődj.
a 22:52 esnek
Te már majdnem 18 vagy és már benne lehetsz akár egy komoly kapcsolatban. Csak tudod vannak elég fiatalok is akik komolytalanok és akárhogy amit nem mertél itt megkérdezheted, de azért olyan fiatalon inkább játszana minthogy ilyen oldalakon hülyeségeket írkál.
Engem is idegesít, főleg, hogy már 100 ugyanolyan kérdés volt és mégis megkérdezik és ha válaszolsz az nem tetszik nekik... és még leugatnak, hogy miért nem dicséred meg őket azért, mert rosszat tettek.
Csak 19 vagyok, de a "tökéletes hűdeokos" 14 évesek között 40nek érzem magam... :-S
Egyébként én fiatalon nem voltam ennyire tudatlan és buta. már elnézést.
De mielőtt rámhúzzák, hogy általánosítok, kijelenteném, hogy igen, tisztában vagyok vele, hogy nem minden fiatal ilyen, tudom. Nem is róluk van most szó ők maradjanak szép nyugodtan, rendben vannak.
Majd' el felejtettem... engem is zavar, de legalább megkérdezik, és valaki felvilágosítja őket és nem maradnak annyira hülyék. Ez jó.
Én falra mászok már a sok "14 vagyok 20 centis a pöcköm ez jó?" kérdéstől, de legalább röhögök egy jót az ilyen kérdéseken :) !
22/f
Engem is zavar néha, de azért lássuk be nem ettől fogok fekélyt kapni. Egyébként marhaságnak tartom azt a bizonyos pirosbetűset, hiszen általában épphogy nem a felnőtteknek van szüksége felvilágosító jellegű válaszokra, akkor miért csak ők jöhet(né)nek ebbe a rovatba. Na meg az se igaz ám, hogy csak a szexrovatban vannak hülye kérdések. Engem pl. sokkal jobban tud zavarni, amikor egy kérdés néhány fontosabb kulcsszavára rákeresve a gúgli ELSŐ helyen adja ki a megfelelő választ, valaki mégis van olyan jó képességű hogy ide írja, aztán napokat várjon a válaszra, miszerint keress rá vazze. Na akkor már az sokkal elfogadhatóbb ha egy tizenpáréves kislány szeretné megtudni hogy nem fog-e fájni és egyáltalán itt van e már az ideje...Ez ugyanis szubjektív, a wikipédia, vagy a google ilyenkor tényleg nem segít.
Még egy utó-gondolat: A hogyan kell szedni az antibébit jellegű kérdésekre mit mondjak? Nyilván felírta neki valami orvos. Félt tőle megkérdezni? Amúgy gyerek az illető? (tudtommal bizonyos kor alatt fel sem írnak hormonkészítményt) Ez aztán tényleg nem a pici vagyok, buta vagyok, nem merem aputanyut megkérdezni kategória. És mégis.
Tetszik vagy sem, ez egy ilyen oldal, én néha visszajövök röhögni a 'sok hülye kérdésen', akkor rájövök hogy 'értelmes kérdések is vannak itt', válaszolgatok pár napot, aztán felhúzom magam mert itt 'csak hülye kérdések vannak', aztán pár hétig megint nem jövök amíg újra röhögni nem támad kedvem. Szerintem nem is megy máshogy.
(ja 27/f amúgy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!