Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van más is, akit zavar a sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is, akit zavar a sok kiskoru buta kerdese?

Figyelt kérdés
18 év felettieknek szólna a kérdésem. Egy ideig rendszeres olvasoja voltam ennek az oldalnak, mert nagyon hasznos dolgokat tudtam meg es probaltam en is segiteni sokaknak. De par hete egyszeruen besokalltam attol, hogy rengeteg gyerek van itt es egyszeruen olyan banalis kerdesek vannak, hogy mar nem birom, a masik hogy 100 szor uazt megkerdezni. ha mas is van igy vele, nem lehetne, hogy a kerdeseiteknel kiirjatok, hogy csak 18 ev feletti valaszoljon. Ne mondjatok, hogy ha nem tetszik, ne jarjak ide, mert amint mondtam, sok hasznos dolgot tudok itt meg es ez csak egy eszrevetel, mert ez egy felnotteknek szolo oldal. 23 eves lany
2009. márc. 5. 22:41
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
93%

De de, nagyon fel tud idegesíteni az a sok hulye kérdés, aminek a kérdezoje még írni sem tud. Ezeknek még nem kéne elkezdeni a szexet, maximum elméletbe, aki ilyeneket kérdez, hogy például lehet-e terhes, vagy lefekudjon-e a pasijával. Egy érett embernek már tudni kéne ilyeneket, ha meg nem tudja, akkor nem való neki a szex.

Princess

2009. márc. 6. 03:19
 22/36 anonim ***** válasza:
62%

nehéz határt szabni ennek :) mert igenis sok értelmes 15-17 éves járkál ide... sőt még normális 14 évest is láttam már :) úgyhogy... ahelyett, hogy szidnánk a többit, - ami még ha jogos is, felesleges - segítsünk azoknak, akiknek tényleg lehet

16/L

2009. márc. 6. 07:24
 23/36 anonim ***** válasza:
Az hogy 18 éven felülieknek szól,azért szerepel az oldalon,mert törvény kötelezi őket hogy kiirják.Ezel csak magukat védik.De szerintem aki megnézi a témaköröket elég hamar rájön hogy sok 18éven felülit már nem sűrűn foglalkoztat pl.a szüzesség kérdése...Szerintem annak a korosztálynak igenis szüksége van egy ilyen oldalra ahol nekünk hülyeségnek tűnő dolgokazt kérdezhetnek,itt legalább elméletben kapnak rá normális választ tapasztaltabb emberektől.Még mindig jobb mintha egymás között beszélik meg,és nem reális,néha veszélyes tanácsokkal látják el egymást,nem?Néha tényleg fárasztó lehet,mert igen,vannak banális kérdéseik,de akit zavar,szerintem ne olvassa el.23éves
2009. márc. 6. 08:17
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Az a gond, hogy semmilyen szexuális fölvilágosítás nem történik az iskolában, mert a biosz tanárnőnek ég az arca, ha a témáról kell beszélni, vagy (teljesen jogosan) parázik, hogy pár szülő kiveri a balhét, mert mindig van pár megátalkodott ős... A gyerekek 80%-a meg szerintem otthon semmilyen felvilágosítást nem kap.

Szerintem a szexuális felvilágosítást 3-4-ben el kell kezdeni, hogy ne úgy kezdjen el változni a testük, hogy semmit sem tudnak.

2009. márc. 6. 09:41
 25/36 anonim ***** válasza:
92%

Engem is nagyon idegesit. Foleg a fogamzasgatlokkal feltett szuperhulye kerdesek. Erre van a betegtajekoztato a dobozban.

Egyebkent elkepeszto es szomoru,h a tizenevesek ilyen koran elkezdenek a szexualitassal es parkapcsolatokkal foglalkozni...

2009. márc. 6. 10:15
 26/36 anonim ***** válasza:
94%

Néha nekem is elszáll az agyam egy-két kérdés olvasása közben, amikor már 14 évesen azon jár az esze, hogy lefeküdjön a fiújával, közben meg még írni sem tud rendesen.

Az egyébként tényleg nagy baj, hogy nincs az iskolában megfelelő szexuális felvilágosítás, sok gyerek a szüleitől se meri megkérdezni amit tudni akar.

Én azoktól is ki szoktam akadni, akik olyan témában akarnak véleményt kérni, amiről csak egy-két szót írnak le, a történet szereplőit nem ismerjük, nem ismerjük a tetteik mozgatórugóját, ráadásul csak a kérdező szempontjából látjuk az eseményeket, így ha igyekszünk is hasznos tanácsot adni, nem lehetünk biztosan benne, hogy nem kifordított látásmóddal állunk szemben.

A másik dolog amin el szokott szállni az agyam, amikor a kérdésre nem olyan választ kap valaki amit Ő maga hallani szeretne, effektíve nem értünk vele egyet és nem bólogatunk rá a hülyeségére, akkor még ő van felháborodva. Itt volt például az a csaj aki terhes lett a szeretőjétől, 4 hónapot voltak együtt, a csaj már 3 hónapos terhes, és értetlenkedik, hogy a pasi miért nem akarja elhagyni a feleségét blablabla.... hiába írtuk neki többen is, hogy felejtse el ezt a pasit, állandóan jött a "dehát akkor miért így meg miért úgy".... pffff....

Visszatérve a kiskorúakra..... elég szomorú, hogy a TV-ben főműsoridőben is láthatóak olyan jellegű dolgok, akár egy sima fogkrém reklám, ami szexualitásra ösztönzi őket. Mindenhonnan az ilyen jellegű műsorok folynak, burkoltan benne van szinte még az esti mesében is. Hát ezért kezdenek a mai fiatalok ilyen korán érdeklődni a szexualitás után.

És hozzáteszem, sajnos sok 20-as és 30-as (de még az idősebbekneket is írhatnám) éveikben járó felnőttnek nincs megfelelő szexuális kultúrája.

2009. márc. 6. 10:31
 27/36 anonim ***** válasza:

Hát nekem semmi bajom a hülye kérdésekkel. Sokkal nagyobb gond, amikor érthetetlen a kérdés. Amikor nemhogy helyesen írni nem tud a kérdező, hanem fogalmazni sem. Az már elég baj, amikor a 20 soros leírását olvasva a negyedik sort olvasva már nem tudom, miről van szó...

A legjobb, amikor ebben a stílusban tanácsot ad egy >30 évesnek, és a végére odaírja nagy büszkén: 14L

A nagy élettapasztalat :) - Csak értse meg valaki, mit is jelentenek azok az ismeretlen nyelven írt szavak...

2009. márc. 6. 10:40
 28/36 anonim ***** válasza:
68%

8:17esnek.

Nem jól tudod, a szüzesség témakörnél nincs felírva, hogy 18+.

CSAK a szexualitásosnál van.

2009. márc. 6. 11:02
 29/36 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek a valaszt, orulok, hogy megertettetek a problemamat. persze, kell egy ilyen oldal, ahol megkerdeznek a tinik dolgokat, de van egy hatar is mar, ezert lehetne szerintem egy 13-18 es egy 18-tol felfele kategoria. Szep napot mindenkinek.
2009. márc. 6. 11:13
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez már nekem is feltűnt, szörnyű amikor néhány ember, és most nem csak a kiskorúakra gondolok, olyan hülye kérdéseket tesz föl, h mindig az jut eszembe: Mennyi hülye ember van a világon... 21 éves lány
2009. márc. 6. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!