Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderülhet? Apumék megtudhatják?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderülhet? Apumék megtudhatják?

Figyelt kérdés
Édesapám elakar vinni nőgyógyászhoz mert h hánytam és most az hiszi terhes vagyok. Már nem vagyok szűz ezt nem tudják és szoktam járni nőgyógyászhoz ezt sem tudják. Ha az orvost megkérem akkor ugye nem mondja el az sem derülhet ki h szoktam járni oda és apukám ugye nem jöhet be a vizsgálat alatt?
2011. ápr. 24. 12:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
ÉS mégis mitől féltek?? Szobafogság?? vagy mi? Ettől aztán nagyon kell félni.
2011. ápr. 27. 23:54
 22/24 anonim ***** válasza:
már bocs, kedves "erkölcscsőszös" sz.rzsák....én 18évesen kezdtem el ilyeneken foglalatoskodni, mint teszem azt nemi élet élése, szal nekem azt hiszem van jogom ilyeneket mondani, és a többieknek is szerintem... -.-"
2011. máj. 28. 22:43
 23/24 anonim ***** válasza:

A szűzhártya egy rakás mindentől elszaakdhat. Akár lovaglás, torna stb.

Nincs az az orvos aki fél év múlva megállapítja, hogy te szexeltél korábban. Annyi idő alatt a hüvely hámrétege többször cserélődik. Másból meg nem tudják megállapítani és azt is csak pár napig.

2011. máj. 30. 18:17
 24/24 A kérdező kommentje:

már bocs, kedves "erkölcscsőszös" sz.rzsák....én 18évesen kezdtem el ilyeneken foglalatoskodni, mint teszem azt nemi élet élése, szal nekem azt hiszem van jogom ilyeneket mondani, és a többieknek is szerintem... -.-"

gondolom ez nekem jött már ne is haragudj de majdnem 2 éves kapcsolatom volt és 1 év után feküdtem le vele nem kell leszólni hogy ilyet kérdeztem lehet h még a te gyereked is lehet ilyen ennyit erről

2011. jún. 5. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!