Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiderülhet? Apumék megtudhatják?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderülhet? Apumék megtudhatják?

Figyelt kérdés
Édesapám elakar vinni nőgyógyászhoz mert h hánytam és most az hiszi terhes vagyok. Már nem vagyok szűz ezt nem tudják és szoktam járni nőgyógyászhoz ezt sem tudják. Ha az orvost megkérem akkor ugye nem mondja el az sem derülhet ki h szoktam járni oda és apukám ugye nem jöhet be a vizsgálat alatt?
2011. ápr. 24. 12:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Igazából azzal, hogy nem tiltakoztál hevesen, már tudja apád, hogy rég széttetted. És ha már apád ilyeneken aggódik, akkor régen baj van, ők a legnaivabbak néha ilyen téren, szóval valamit rosszul csinálsz.

És ha teszem azt tényleg azért hánytál, mert jön a baba, akkor igen, szólnak neki, mivel te egyedül még ebben sem intézkedhetsz.

Az a te dolgod, ha 15 évesen már megvoltál valakinek, de ha szokásod orvoshoz járni, akkor nem jó úton jársz.

2011. ápr. 24. 14:38
 12/24 anonim ***** válasza:
semmibaj:))
2011. ápr. 24. 15:02
 13/24 anonim ***** válasza:
Apukád nem lesz bent amikor vizsgál a doki, és azt sem fogja tudni az orvos sem, hogy szűz vagy-e, csak azt látja, hogy a szűzhártyád átszakadt.
2011. ápr. 24. 15:52
 14/24 anonim ***** válasza:

Amennyiben apukád elakar vinni nőgyógyászhpz mert azthiszi terhes vagy ez esetben sztem nemérné hatalmas meglepetés ha megtudná h nem vagy szűz. De amúgy nemfog veled bemenni a nőgyógyászhoz és ott állni,és ha szolsz az orvosnak h ne mondja meg apudnakh jársz hozzá semmiképp nem fog kiderülni:)

A többiek! Ez a saját élete,azért írt mert van egy kérdése amire szeretne választ kapni,nem azért,hogy lehurrogják.

2011. ápr. 24. 16:12
 15/24 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék kedves erkölcscsőszök, hogy a ti nemi életetek mennyire makulátlan... Ha csak morogni tudtok, lehet lapozni más kérdésre. Ideje észrevenni, hogy változnak az idők. Előrébb húzódott a nemi érés, logikus, hogy a nemi élet is... Nem azt mondom h nem várhatott volna még, de ez az ő döntése.

Ha azt hiszi h terhes vagy, akkor gondolom sejti h nem vagy szűz. Ha te nem akarod, nem fog bemenni, viszont nem tagadhatja meg a doki, h nem mond neki semmit. De külön felhívni nem fogják.

2011. ápr. 24. 16:48
 16/24 anonim ***** válasza:
A vizsgálatból nem derül ki, hogy terhes vagy-e. Vért vesznek és azt vizsgálják, de abból is csak bizonyos idő után lehet megtudni. Egyszerűbb ha veszel egy tesztet és reggel rápisilsz. Ha kék akkor kezdhetsz aggódni.
2011. ápr. 24. 17:03
 17/24 A kérdező kommentje:
már fél éve nem élek nemi életet és nem lehetek terhes
2011. ápr. 24. 17:19
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem a gyerek a hibás. Valamit a szülő nem csinált jól. A nevelésre gondolok, az őszinteségre.
2011. ápr. 24. 20:11
 19/24 A kérdező kommentje:
én félek a szüleimtől bár múltkor beszéltünk róla h ha már nem leszek az akkor mondjam el nyugodtan de most azt nem mondhattam neki h apa én már egy éve nem vagyok szűz
2011. ápr. 24. 21:24
 20/24 anonim ***** válasza:
Az én apukáméktól én is félek de nekem sohase mondták h mondjam el..sztem ezen a téren naívak és próbálnak ezzela kérdéssel "hangosan" nem foglalkozni. Amúgy haúgy érzed eltudnád neki mondani h mi a helyzet mondd el,de teljesen érthető h nem akarod elmondani,meg hülyén is venné ki magát..
2011. ápr. 25. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!