Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kiderülhet egy titkos kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderülhet egy titkos kapcsolat, ha az egy munkatársam?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb minden kiderül
2010. jan. 17. 18:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Simán kiderülhet. Ha rögtön nem is, de egy idő után biztosan.
2010. jan. 17. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

ha ügyesek vagytok, nem. Legalábbis én még nem buktam le, pedig a főnökkel vagyok :D

23L

2010. jan. 17. 18:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb-utóbb minden kiderül. Tapasztalat..:(
2010. jan. 17. 19:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Persze ez így van de ez egy idö után nem megy rá a kapcsolat,hogy titkolozunk?23L ti mióta vagy együtt a fönököddel?szóval régóta tart?
2010. jan. 17. 19:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha bunkó a pasi,simán kiderül,ha csak kávéztok a kantinban,akkor már a fél cég rólatok fog pletyizni.Szóval így-is úgyis bukta lesz.
2010. jan. 17. 19:09
 7/11 kolosszus22 ***** válasza:
Mi a f.asznak vagytok a jelenlegi párotokkal, ha már úgy is a munkatárssal+ a főnökkel keféltek!?
2010. jan. 17. 19:36
 8/11 A kérdező kommentje:
bocs de nekem nincsen másik párom nem azért kell titkolni mert van másik párom is.azért mert a munkahelyünk tiltja.
2010. jan. 17. 19:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Kiderül, közhely az előbb-utóbb szöveg de én is voltam olyan helyzetben, mikor biztos voltam benne, hogy nem tudódik ki valami aztán mégis.. Nyílt titok lesz belőle, a kapcsolatnak meg szerintem csak jót tesz egy kis izgalom/ megpróbáltatás
2010. jan. 17. 20:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Nyugodt legyél, ha van valami kötődés köztetek,

már rég tudja mindenki, ha Ti még észre sem vesztek semmit.

Elég egy mosoly, egy mély érzelmes nézés, (amit egy kívülálló is elcsíp )és onnantól nincs megállás.

Egyszerűbb felvállalni, mint azt megélni, hogy hülyeségeket hallotok vissza.

(tapasztalat)

2010. jan. 18. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!