Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legértelmetlenebb dolog, amit a párodtól kaptál vagy amit te adtál neki?
ma benéztem fiútesóm szobájába, és a tekintetem a polcra tévedt, amin a barátnőjétől kapott dolgokat tartja. Volt ott minden, de mind annyira felesleges: gyertyatartók (olyan nagyon csicsás és díszes és fiúnak!!!), bögrék (katicabogár mintával!!), gyertyák, plüss macikák, kulcstartók, szobrok, mesefigurás párnák.... És még rám mondják egyesek , hogy nyálas vagyok!! Én még sose vettem ilyen butaságokat a páromnak, talán az egyetlen porfogó, amit adtam neki, az egy saját festményem volt.
Ti milyen "hasznos és nagyon értelmes" ajándékkal leptétek meg a párotokat?Vagy mit ne adjon nektek soha senki ajándékba?
köszi előre is a válaszokat!
Egy fadoboz, volt barátnőm adta. Ki sem lehet nyitni, szóval inkább egy üreges fa téglatest.
21f
Na ez most jó kérdés. Talán a plüss, főleg, hogy kiskoromban kaptam annyit, hogy már nem hiányzott még egy.
Egyszer vett a párom babydoll-t, na azt enyhén szólva be is nézte, mert nem volt jó rám, még jó, hogy kicserélték.
Szerintem Én nem adtam neki olyat aminek ne venné hasznát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!