Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kedvenc apró tárgyi ajándékod, amit a párodtól kaptál?
Figyelt kérdés
Nekem van egy kedves kis szívecskés plüssöm, ránézve mindig a párom jut eszembe! És neked micsoda? Kaptál már ilyet? Vagy esetleg te adtad át neki?2011. jún. 6. 22:33
1/4 anonim válasza:
van egy egyforma kulcstartónk
15 forintért vettem pár éve,pici,műanyag szivecske
elég kopott szegény,rendszeresen ragasztani kell az akasztóját,de ragaszkodunk hozzá:)
amit még szeretek,az egy fából készült cica,itt ül a monitoromon
(rengeteg dolgot vettünk egymásnak az évek folyamán,de ehhez ragaszkodom)
2/4 anonim válasza:
fehér papírból hajtogatott daru.
Mindig az jut róla eszembe, hogy hogyan kaptam.
3/4 anonim válasza:
Az egyik pulcsija. Hetekig őrizgettem, nehogy kiszálljon belőle a barátom illata, de hát ez ellen sajnos nem lehet tenni. De a mai napig azzal alszok és ölelgetem, mint egy alvósmacit.
4/4 anonim válasza:
Én is megkaptam az egyik pulcsiját :) távkapcsolatban élünk, és minden éjjel azt a pulcsit ölelgetem, "szinte" olyan, mintha vele aludnék :$
A másik dolog, amit imádok, az egy kb. 5 centi magas plüss sárga "izé". Meghatározhatatlan fajú állatka, leginkább egy kutyára hasonlít... de én imádom^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!