Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek használni az óvszert?
Mi is évek óta használjuk, mivel én (a nő) nem használhatok hormonális fogamzásgátlót, más módszerben (kúpok, pesszárium) meg nem bízunk.
Eddig nem volt még a páromnak sem zavaró, nem forszírozza, hogy keressünk más megoldást, és nem utolsó szempont, hogy az egyik legolcsóbb módszer.
Elég sokféle gumit szoktunk venni, így szinte mindig van itthon színes, gyümölcsös, egyéb ízesítésű, érdes, redős, olyan, ami növeli a szex idejét, meg mit tudom én. :)
És igen... fel tudom úgy tenni neki, hogy az izgató legyen. ;)
Én annyira nem szeretem. Még egy barátnőm sem tette fel nekem ezért nálunk mindig visszavesz a lendületből.
6 éve minden alkalommal óvszerrel védekezek.
Főleg akkor érzem rosszul magam mikor meséli barátnőm, hogy hát X évig fogamzásgátlót szedett az előttem levő kapcsolatában. Persze, nyilván vannak okai, hogy miért állnak le róla.
Óvszer nélkül még soha nem szeretkeztem amúgy, assetudom milyen lehet :D
Na mindegy, ez van :)
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!