Melyik márkájú body-kat szeretitek használni babátokra? Miért?
Érdekelne, h az anyaga minősége miatt, vagy a mintája miatt, vagy egyéb?
Én a Scamp-et szeretem, mert nem nyúlik el a mosástól, meg nagyon tetszik a mintázata is. Mondjuk kicsit lehetne vastagabb az anyaga.
És nem utolsó szempont, h megfizethető.
Scamp, Bollaby, Brendon, C&A.
meg régebben vettem itthonra a Tesco 3db/csomag hófehér body-kat, csak akkor még 1000 ft volt 3 db most meg 2200 ft ugyanez. Amúgy ezeket itthonra vettem mindig, mert vastag és jó anyagú szerintem, pamut és ez a lényeg. de ennyit már nem ér meg, mert akkor már 700 ft-ra jön ki 1 db és annyiért akcióban Brendonosat vagy C&A-sat veszek, ahogy valamelyik nap is tettem....
Én is a Scampet szeretem a legjobban, azokért, amiket már Te is leírtál.
A Tescosat is nagyon szerettem, de mostmár tényleg drága... Közelíti a Scamp bodyk árát, viszont a mintájuk azért eléggé elmarad tőle. A múltkor láttam a Tescoban aranyos kis bodykat, de ahogy jobban megfigyeltem az árcímkét, le volt ragasztva. Eredetileg olcsóbb volt, tehát nem leárazták, hanem FELárazták. Úgyhogy ott is hagytam...
tescosat veszem neki mert a kis formás pocakjára az való :D
de komolyan, a többi márka vagy pocakban szűk, vagy túl hosszú, a térdéig jó, vagy rossz az anyaga.
nekünk csak az vált be minden tekintetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!