Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás. Mit akar?
"Ehhez kapcsolódóan másik kérdés: van valakinek valami ötlete, hogy miért van az hogy a fiúk nem mennek bele a csak sex kapcsolatokba? (ez csak elméleti kérdés)"
Na ezen jót mosolyogtam azért. És gondolj bele, kérdező, ehhez képest mennyire elterjedt nézet az, hogy a férfiaknak a nők csak a szexre kellenek.
23 éves koromig én is ezt csináltam. Semmilyen komoly kapcsolatot nem akartam, de kalandok kellettek időnként.
Fiúk/férfiak egy része pont ugyanígy gondolkodik.
30F
21 vagyok és a külsőmmel csupán annyi a baj, hogy valahogy süt belőlem ez a ,,megközelíthetetlen vagyok, ne is próbálkozz"
Szóval ha valaki mégis megkap téged mint egyéjszakást,akkor egy könnyű nőcskének számítasz szerintem és elég ambivalens amit írtál a külső kisugárzásodról:D
Ha akarsz 1-2 szép éjszakát a sráccal,akkor még párszol eldugványoztok és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!