Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyéjszakás. Mit akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás. Mit akar?

Figyelt kérdés
Múltkor volt egy egyéjszakásom. Reggel felöltöztem, elköszöntem és hazamentem. A fiú a keresztnevemen kívül nem tudott rólam semmit és én sem róla. De tegnap kaptam tőle egy emailt, valahogy megtalált. Ez volt az első alkalom, hogy ilyet csináltam. A furcsa az, hogy elég önálló a srác, elveszi ami kell, de nem csinál utána belőle nagy ügyet. Pont mint én. De most mégis tartani akarja a kapcsolatot. Nem tudom, hogy lehetséges barátnőként, ágypajtiként vagy haverként számít rám. Vagy ez valami bűntudat izé? Ehhez kapcsolódóan másik kérdés: van valakinek valami ötlete, hogy miért van az hogy a fiúk nem mennek bele a csak sex kapcsolatokba? (ez csak elméleti kérdés)
2011. ápr. 14. 01:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

Ilyen nekem is volt.Egyéjszakás kaland,jól sikerült,normális volt a csaj,uh másnap is felhívtam.

Kb 4 hónapig megtartottam,aztán találtam jobbat,az már tartósabb.

A másik kérdésedre a válasz meg simán lehetséges.

Ilyenben is voltam többször is.A héten egyszer átmentem,dugás,majd a hűtője kizabálása után hazamentem.

Néha elvittem egy moziba,meg bevásároltam neki,hogy csináljon vmi finomat.

Nem ígérgettem semmit,uh egyértelmű szituk ezek.

2011. ápr. 14. 01:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem dugni akar veled. Amúgy a fiúk akkor akarnak valami mást, ha romantikusabban indul a történet, van sok közös érdeklődés.
2011. ápr. 14. 01:35
 3/14 A kérdező kommentje:
Bevallom elég jól bírom sex nélkül, de itt már évekről volt szó. Eleinte próbáltam úgy ismerkedni, hogy őszintén elmondtam nem tudok többet adni, meg én sem akarok többet kapni. Mindenki úgy indított, hogy az pont jó és végre szabadság és sex is lesz egyszerre. De aztán meggondolták magukat és már kicsit felbaszott, hogy ha nem járok el velük, meg nem fogom a kezüket, akkor ők meg nem fekszenek le velem.
2011. ápr. 14. 01:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát valószínűleg csak szexet akar.

Másik kérdésre: Nem minden fiú egyforma. Sok lány örülne annak, ha a srácok nem csak szexet akarnának tőlük. De az nem igaz, hogy a fiúk nem mennek bele a csak szex kapcsolatokba.(Jelenleg én is csak szexpartnert keresek, barátnőt nem.)

Alex

2011. ápr. 14. 02:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja és ezt a zárójeles részt nem azért írtam, hogy reklámozzam magam. :D Csak hogy van olyan, aki belemenne. Biztosan van a te környezetedben is ilyen. Csak nyilván nem úgy mennek oda egy csajhoz, hogy csak szexet akarnak, mivel sok lány akkor már eleve lekoppintja őket.

Alex

2011. ápr. 14. 02:31
 6/14 A kérdező kommentje:

Remélem is, hogy nem igaz. De most ezt is jegelem egy időre, meg szerintem az egyéjszakázást is. Csak ugyanakkor basszus... fiatal vagyok és mikor csináljam, ha nem most?

A környezetemben? Csak lányokat ismerek (lánysuliba jártam).

Amúgy eszembe sem jutott, hogy beajánlanád magad :)

De nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen rendesen válaszoltatok.

2011. ápr. 14. 02:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem emiatt nem kell aggódnod. Nem tudom, mennyi vagy, de bőven lesz még alkalmad szexelni. Egy nő ha szexet akar, kanos pasit mindig talál, idősebb korban is. Persze más kérdés a külső, meg lehet, hogy csak alkalmit és nem szexpartnert, de egy éjszakásat bármikor.

Alex

2011. ápr. 14. 02:48
 8/14 A kérdező kommentje:
21 vagyok és a külsőmmel csupán annyi a baj, hogy valahogy süt belőlem ez a ,,megközelíthetetlen vagyok, ne is próbálkozz" dolog (nem, gőzöm nincs miért). Tudom, hogy rengeteg időm van még, de nagyon sok tervem is, ami leginkább külföldről szól és már most sem vagyok egy helyen sokáig. Csak élvezni akarom a fiatalságomat, kell hogy legyen értelmes munkám, hobbim, tanulnivalóm, barátaim és sex, de ez az egy nem klappol. Az innen-onnan összeszedett fiúktól meg azért akármilyen ,,szabadszellem" vagyok, én is félek kicsit. De most nem is akarlak ezzel fárasztani, mert a kérdésre tényleg válaszoltál a többi meg nem érdekes. Köszi :)
2011. ápr. 14. 02:57
 9/14 anonim ***** válasza:

,,megközelíthetetlen vagyok, ne is próbálkozz"--> ezt hogy érted? O.o

Alex

2011. ápr. 14. 03:26
 10/14 A kérdező kommentje:
Ezt nem én gondolom így, de volt már, hogy fiú mondta részegen, hogy józanul biztos, hogy nem mert volna hozzám szólni. De ez állandó téma nálunk (barátokkal) és végülis mindenki szerint nagyon látszódik rajtam, hogy jól elvagyok egyedül, önálló vagyok, nem igénylem hogy éppen az a fiú, éppen ott és akkor hozzám szóljon. Persze ez azért nem így van teljesen, mert tényleg nem igénylem, de jól esik és nekem sem tart semmiből kedvesnek lenni és beszélgetni.
2011. ápr. 14. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!