Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért félek a fiúktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek a fiúktól?

Figyelt kérdés
Akikkel csak haverkodás az még oké bár még velük is elsőre nem megy a kommunikáció de akikkel több lenne,azokkal egyszerűen nem tudok beszélgetni még csak az illető szemébe sem merek belenézni és remeg a hangom . ebből a korszakból már rég kikéne nőnöm de nem.. ha megszólítana egy srác az utcán ha esetleg tetszenék valakinek lehet inkább otthagynám csakhogy ne kelljen vele beszélni ,mert közbe meg félek. Ez ellen mit lehetne tenni?nagyon zavaró =S
2011. ápr. 13. 19:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én tudom,hogy van ettől másnak nagyobb probléma,mint ez..de ez az én életem és akár kicsinek látszik akár nem sajnos az ilyennek is vannak problémái,mint én.

Aki bátor, az bátor belsőleg is lehet van akinek ez felszínes de létezik valóban bátor ember és az belsőleg is erős.

2011. ápr. 13. 19:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Engedd el magad, általában a lányoknak kisebb a szívási esélyük mint a fiúknak:) rtpaasztalat, 15/F
2011. ápr. 13. 19:31
 13/15 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? :D
2011. ápr. 13. 19:36
 14/15 A kérdező kommentje:
hát ebben a szívási esélyekben nem vagyok olyan biztos.én is szívtam már ha úgy vesszük a természetem miatt is szívok most a fiúk terén és tizenkilenc éves leszek
2011. ápr. 13. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem tartom magam túl félelmetesnek, tőlem igazán nem kéne tartanod :P De tényleg, talán kezdetnek próbálkozz olyanokkal, akikkel nincs ilyen gondod. Biztosan akad azért pár belőlük. Csomó kedves ember van, beszélgess inkább belük. Az igazán veszélyeseket meg tartogatsd akkorra, ha már kicsit magabiztosabb vagy :P

Ha gondolod kezdheted velem is :D

17/f

2011. ápr. 13. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!