Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen testalkat? KÉP
Kérlek ne ajnározzatok, mert nem ezért kérdezem - nem vagyok egy újabb magába roskadt kistini. Később elmondom, hogy miért érdekel, de most kérlek írjátok meg nekem, hogy mit gondoltok erről az alakról!
Előre is nagyon köszönöm mindenki véleményét és segítségét! Én mindenkit felfelé fogok pontozni, kérem, hogy más se húzza le a válaszolókat semmiért!
Attól függ milyen srác mondja, nekem van egy 50 kilós haverom, nála mindenki csak kövérebb lehet. A volt barátnőmet is kövérezte mikor beszéltünk, pedig őt még egy szellő is majd elfújta.
26 ff
Én is hasonló alkat vagyok, talán combban és hasban egy kicsit erősebb nálad. A barátnőim szerint pont jó az alakom, szerintem lenne még mit formálni rajta és fogyhatnák is 2-3 kg-t, de szerintük ez így jó.
Hidd el; te még mindig szerencsésebb lehettél ebben a szituációban, mert csak egyszer hallottál ilyet, ráadásul idegentől. Én kb. hetente 1-2x hallgatom az apámtól, hogy kövér vagyok, bálnabébinek hív és egyéb ilyen jelzőkkel illet. A saját apám, gondolj bele, milyen érzés lehet. Egyébként tisztába vagyok az adottságaimmal, bár szerintem nem vagyok kövér (161/58-59). :S
Szóval, szerintem neked jó alakod van!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!