Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen testalkat? KÉP
Figyelt kérdés
Kérlek ne ajnározzatok, mert nem ezért kérdezem - nem vagyok egy újabb magába roskadt kistini. Később elmondom, hogy miért érdekel, de most kérlek írjátok meg nekem, hogy mit gondoltok erről az alakról!
Előre is nagyon köszönöm mindenki véleményét és segítségét! Én mindenkit felfelé fogok pontozni, kérem, hogy más se húzza le a válaszolókat semmiért!
2011. ápr. 13. 14:05
1/28 anonim válasza:
te nagyon de nagyon szep vagy:D:D
2/28 anonim válasza:
Amikor háttal vagy lefotózva, akkor látszik, hogy van egy kis úszógumid. De azt leszámítva tök rendben vagy! ;)
3/28 anonim válasza:
Szerintem is nagyon jól nézel ki
5/28 A kérdező kommentje:
Na még egypár válasz, és elmondom, mi volt a kérdésem értelme. :) Köszönöm az eddigieket, kedvesek vagytok
2011. ápr. 13. 14:14
6/28 anonim válasza:
Picit keskeny a csípőd, mondjuk ez nem rossz, viszont a csípőd feletti rész kicsit szélesebb. Esetleg ha onnan egy picit le tudnál valahogy faragni, akkor tökéletes lenne. De most a kákán is csomót kerestem és nagyon kritikusan néztem, amúgy tényleg nincs rossz alakod.
7/28 A kérdező kommentje:
Az első fotón a sötét háttér miatt olyan, mintha bal oldalon (képen nekem jobb) a csípő-derék vonal egybe lenne. De hogyha a másik oldalt nézed, ahol a fehér miatt kijön az íve, az már másmilyen. Ezzel együtt vékony a csípőm?
2011. ápr. 13. 14:17
8/28 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem, kicsit féloldasan is van billentve a csípőm a fényképező miatt... Hát nem a legjobb szög ezek szerint :)
2011. ápr. 13. 14:18
9/28 anonim válasza:
En csipoben picit vekonyabb vagyok, ezenkivul minden megfelel es modelkedem, szoval jo alkatod van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!