Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen testalkat? KÉP
Kérlek ne ajnározzatok, mert nem ezért kérdezem - nem vagyok egy újabb magába roskadt kistini. Később elmondom, hogy miért érdekel, de most kérlek írjátok meg nekem, hogy mit gondoltok erről az alakról!
Előre is nagyon köszönöm mindenki véleményét és segítségét! Én mindenkit felfelé fogok pontozni, kérem, hogy más se húzza le a válaszolókat semmiért!
14:18
Igen, tényleg az első képen másmilyen, ott pont jó. Akkor valószínű, hogy a másodiknál tényleg a beállítás miatt látszik vékonyabbnak.
Na akkor íme:
Tegnap tömegközlekedtem a fővárosban, és amikor leszálláshoz készülődtem, elmentem két fickó mellett. Nem is igazán néztek ki jól, átlagosak. Az egyik nagyon feltűnően megbámult, mire a másik fennhangon kijelentette, hogy "ó hagyjad már, nem igaz, hogy te állandóan a kövérekre buksz".
Na hát én ezen teljesen leblokkoltam akkor, szégyelltem magam a nap hátralevő részében és elkezdtem gondolkodni magamon. Beugrott a fatorexia, ami az anorexia ellentettje, és akik szenvednek benne, azok ténylegesen mintha mást látnának a tükörben, álomvilágban élnek. Úgy gondolta, a rágódás helyett inkább megkérdezlek titeket, és pontot teszek a dolog végére.
Akkor mégsem vagyok kövér :))) Én amúgy nagyon kiegyensúlyozott voltam eddig, és soha nem bántott az építő jellegű kritika. Tudom, hogy hol kéne formálni magam, figyelek az étkezésre, sportolok, mindent megteszek a dolog érdekében, és összességében nagyon is elégedett voltam. Csak ez a kis incidens, ez a nagyon durva kritika felborított egy napra.
Köszönöm Nektek! :)
14:26
Ez csak egy bunkó poén volt, zavarba akart vele hozni az illető. Ezért mondta direkt úgy, hogy halld. Vannak olyan pasik, akik az ilyesmit viccesnek tartják. :(
14:44
Ja! Mondani mindent lehet. Az is lehet, hogy még csak messziről látott igazi nőt a csórikám, nem hogy barátnője lett volna. :D Fogjon egy szöcskét, annak vékony a combja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!