Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye vannak olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye vannak olyan férfiak, akik nem élnek a "szúrnám", "basznám", "dugnám" kifejezésekkel?

Figyelt kérdés
Csak mert szerintem minden esetben annyira megalázó a nőnek (akkor is, ha úgy viselkedik, mintha tárgy lenne), valamint nem vall túl sok intelligenciára. Mit gondoltok?
2011. ápr. 12. 18:30
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
Engem konkrétan kedvelnek az ellenkező nemhez tartozók, és nem sűrűn élek ezekkel a kifejezésekkel.
2011. máj. 31. 15:15
 52/56 anonim ***** válasza:
52%

Hirtelen milyen jófiú lett itt mindenki.

Ha nem is mondják ki, de gondolják az tuti.

2011. máj. 31. 15:17
 53/56 anonim ***** válasza:
52%

Én nem csak hogy nem használom, de utálom is ha használják, szerintem sértő a lányokra nézve, és nem is reménykednék semmiben, ha ilyeneket használnék.

Ahogy az első válaszban is írták, vannak ilyenek, de persze mindig ezek azok, akiket magasról leszarnak D:

2011. máj. 31. 15:41
 54/56 wapo ***** válasza:

Most ez a használat kissé tág fogalom.Mert 2 férfi(esetleg több) ha egymás közt használja teljesen másképp hat, mint ha egy nőnek mondja.Előbbi esetben én nem találok kivetnivalót benne.Mindenkiben van bizonyos fokú szexuális vágy, és ez a szó ennek a kifejezése.Mást jelent mintha azt mondaná, hogy tetszik, izgató, kívánatos, kihívó,ingerlő,szexi stb.Ha az illető nő is hallja ezekből az utóbbiakból választanék.De kb annyit jelent mintha finoman közölné a barátjával, hogy szívesen létesítene nemi kapcsolatot a szóban forgó hölggyel.Így viszont manapság sehol sem fogod hallani.

Ha egy nőnek mondja direktben már elég korlátolt agyműködésre és,vagy bunkóságra utal.Bár van nő akinek ez bejön, aki az ilyen viselkedést tartja macsósnak.

Ám legyen neki.Mert a szexben semmi nem tilos amíg mindkét félnek jól esik.

2012. máj. 29. 12:33
 55/56 anonim ***** válasza:
nekem is igy mondja a barátom,, ésnagyon felizgat, vele...
2013. máj. 13. 20:32
 56/56 anonim ***** válasza:
Nagyon jol esik,,,, izgató hogy kiván!!!
2013. jún. 11. 22:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!