Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye vannak olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye vannak olyan férfiak, akik nem élnek a "szúrnám", "basznám", "dugnám" kifejezésekkel?

Figyelt kérdés
Csak mert szerintem minden esetben annyira megalázó a nőnek (akkor is, ha úgy viselkedik, mintha tárgy lenne), valamint nem vall túl sok intelligenciára. Mit gondoltok?
2011. ápr. 12. 18:30
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
75%
Akik hozzák a szinonimákat, azoknak mi a céljuk? Minél többet tudnak, az annál visszataszítóbb, de mindegy.
2011. ápr. 12. 19:27
 22/56 anonim ***** válasza:

19:26

Gondolom olyan menő fiúkák pontoztak le, akik szerint menő a káromkodás. Tévednek, de ők ezt még nem tudják.

2011. ápr. 12. 19:28
 23/56 anonim ***** válasza:
82%

Azért még hozzáteszem, hogy nekem párkapcsolaton belül sem jön be az ilyesmi. Sőt! Ha egy idegen mondja, afelett átsiklok, mert azt mond, amit akar, kit érdekel?! Ha meg épp udvarol, akkor onnantól udvaroljon másnak. De ha a párom mondja.... Na az az igazán megalázó. Nem beszélek így arról, akit szeretek és tisztelek.

18:56 voltam

2011. ápr. 12. 19:33
 24/56 tsz-tag ***** válasza:
57%
mit hőzöngtök...irjátok itt a nyálas szart hogy jaj én nem beszélek csúnyán, azt a szót nem is ismerem blabla...kajakra mintha ti szent életet élnétek.Úgy viselkedtek mint a tipikus álomnő:nem szarik, nem fingik, nem büfög, és nem beszél csúnyán...abszurd...
2011. ápr. 12. 19:33
 25/56 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a káromkodásnak igenis helye van. De ezen a helyen kívül gusztustalan és nem épp kellemes személyiségre utal.

Ha valaki belerúg egy kőbe és káromkodik az poénos, de ha folyamatosan összevissza csak hogy káromkodhasson,na az visszataszító. Viszont mondom, ahol helye van, ott jöhet.

2011. ápr. 12. 19:35
 26/56 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok. A fenti kifejezések valóban degradálóak, de azért volt itt egy két egész vicces :DD

Ami kimaradt:

Állományba helyezni a kopasz őrmestert.

2011. ápr. 12. 19:39
 27/56 anonim ***** válasza:
A nők is használnak egymás közt ilyen kifejezéseket, csak mi nem duzzogunk rajta - mert nincs kisebbségi komplexusunk.
2011. ápr. 12. 19:41
 28/56 anonim ***** válasza:

18:34 és 19:26-os válaszoló vagyok

Őszintén írtam, amit írtam.

2011. ápr. 12. 19:41
 29/56 anonim ***** válasza:

19:41

Ne általánosíts. Én pl. nem teszem.

2011. ápr. 12. 19:42
 30/56 anonim ***** válasza:
...ezen kívül semmi köze a kisebbségi komplexushoz. Szimplán taplóság. Szerintem.
2011. ápr. 12. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!