Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye vannak olyan férfiak, akik nem élnek a "szúrnám", "basznám", "dugnám" kifejezésekkel?
19:26
Gondolom olyan menő fiúkák pontoztak le, akik szerint menő a káromkodás. Tévednek, de ők ezt még nem tudják.
Azért még hozzáteszem, hogy nekem párkapcsolaton belül sem jön be az ilyesmi. Sőt! Ha egy idegen mondja, afelett átsiklok, mert azt mond, amit akar, kit érdekel?! Ha meg épp udvarol, akkor onnantól udvaroljon másnak. De ha a párom mondja.... Na az az igazán megalázó. Nem beszélek így arról, akit szeretek és tisztelek.
18:56 voltam
Szerintem a káromkodásnak igenis helye van. De ezen a helyen kívül gusztustalan és nem épp kellemes személyiségre utal.
Ha valaki belerúg egy kőbe és káromkodik az poénos, de ha folyamatosan összevissza csak hogy káromkodhasson,na az visszataszító. Viszont mondom, ahol helye van, ott jöhet.
Én lány vagyok. A fenti kifejezések valóban degradálóak, de azért volt itt egy két egész vicces :DD
Ami kimaradt:
Állományba helyezni a kopasz őrmestert.
18:34 és 19:26-os válaszoló vagyok
Őszintén írtam, amit írtam.
19:41
Ne általánosíts. Én pl. nem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!