Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye vannak olyan férfiak, akik nem élnek a "szúrnám", "basznám", "dugnám" kifejezésekkel?
Ne hát, persze. Én ne általánosítsak, de te viszont beszélhetsz az egész női nem nevében?
A pasik egymást közt durvábban beszélnek. Szemét, tesztoszterontól hajtott lények vagyunk, akik a nőt prédának tekintik, aminek birtokába kell jutni utódnemzés céljából.
Tedd túl magad rajta.:)
19:45
Ha most felmennék a chat.hu-ra kíváncsi vagyok 10ből hány nő első 5 kérdésében lenne benne, hogy hány centi a farkam.
3-4-nek biztosan. Nem kell ez a "mi sosem mondunk ilyet", max. Te sosem mondasz ilyet.
Eleve túl van hurrogva ez a téma. A válasz megkaptad kérdező, van olyan férfi aki nem használja ezeket a kifejezéseket, de sokan igen.
Ilyenkor egymásnak játszuk az agyunkat, hogy "ki a nagyobb kan", nem kell ezt komolyan venni. A legtöbb nőre akire ilyet mondtam, a valós életben egy bottal sem piszkálnám meg.
19:53
Még szerencse, hogy a férfiakról sem általánosíthatsz, mert nem ismered az összeset.
Ha ezt nekem címezted,akkor félreértetted. Mi = Én + a barátnőim.
És én sosem tartottam szemétnek a férfiakat, nélkülük létezni sem tudnánk. Jobban kedvelem a férfiakat a nőknél, a baráti társaságom zöme is férfi.
Na, a chat.hu... A színvonal legalja, az biztos.
Azt hiszem 1x léptem be. Hát többet se. Az is vagy 10 éve volt, gondolom azóta csak rosszabb lett.
19.54 - Ott a pont. Futhatunk még pár kört, de ez akkor is komolytalan dolog. Nem tudom, miért kell feleslegesen rinyálni miatta.
19.55 - Az iróniát az "I" betűnél találod a szótárban.
19.57 - Bátran alkotsz véleményt valamiről, aminek egy kis részét láttad 10 éve.
19.59 - Oh, az más. Elfelejtettem, hogy a női társadalom legkisebb egysége az Én+Barátnők.:D
19:59
Ha rám gondoltál -19:57-, nem neked írtam, illetve nem amiatt amit te írtál.
20:04
Így van. Várjál, belépek a kedvedért most...
Megvolt. 1 perc épp elég volt. A színvonal mit sem változott. De elég csak megnézni 19:54 válaszát. Ha ez folyik ott, az nem túl magas színvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!